SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

XL Reporter funkcióinak áttekintése

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

XL Reporter, mint a neve is sugallja, teljes mértékben integrált a Microsoft Excel, így ismerős felületet és lehetővé teszi, hogy kihasználják a meglévő képességek létrehozása során egyéni jelentések. Ez jelentések élő

adatokat, biztosítva, hogy a jelentések up-to-the-minute információt az SAP Business One. Megtekinthetjük az adatok összefoglaló jelleggel, majd lebontja a tranzakció szinten, ha szükséges.

XL Reporter lehetővé teszi, hogy a menetrend jelentést termelés és szállítás. Használata XL Reporter lehet létrehozni, mindent a gyors lekérdezések választ sürgető kérdés az egyéni kezelőfelületek a döntéshozók számára, akiknek szükségük van ahhoz, hogy tartsák ujjait az impulzus az üzlet.

Összetevői XL Reporter

XL Reporter három modul: Jelentés zeneszerző, Report Designer, és a jelentés Szervező.

Jelentés Szervező

Mikor indít XL Reporter, látod jelentés Szervező, amely egy felület, amely úgy néz ki, mint a Windows Intézőben. Ez lehetővé teszi, hogy a csomag, terjesztésére, valamint megszervezi a jelentéseket hoz létre. Azt is lehetővé teszi hozzá jelentéseket az SAP Business One főmenüjében. Használata a jelentés szervező akkor létrehozhat egy olyan jelentés, hogy a csomag kötegeket több jelentés definíciók együtt. Ezután a linket egy vagy több jelentést csomagok jelentést Állás, és létrehoz egy ütemezett időpontban jelentéseket kell végrehajtani, és kiosztják az Ön igényeinek.

Jelentés zeneszerző

Jelentés Composer's drag-and-drop könnyen kezdeni létre egyedi lekérdezések és jelentések azonnal. Ezzel az eszközzel, a jelentések nyújthat drill-down funkció.

A létrehozott jelentések a jelentés Zeneszerző lehet nyomtatni, menteni, és terjeszthető. Lehetnek formázott Excel sablonokat. Ezután mentheti ezeket a jelentéseket jelentést meghatározások és tovább erősíti azokat használó Report Designer.

Report Designer

Report Designer használja a Microsoft Excel, mint a felület. Egyesíti erejét a Microsoft Excel az XL Reporter eszközt, amely lehetővé teszi, hogy a fejlett jelentések és kezelőfelületek. Használata Report Designer, akkor létrehozhatunk egyéni képleteket és jelentést elrendezés, és nézd meg a kész jelentések a Microsoft Excel.

Telepítés éber. XL Reporter automatikusan telepítésre kerül, mint egy SAP add-on, hogy a kérelem, ha a telepítés az SAP Business One ügyfél. Választhat, hogy indítsa el az adminisztrációt → Firefox-kiegészítők → Bővítménykezelő

Az alábbi táblázat az egy szempillantás alatt összehasonlítása jelentés Composer és a Report Designer.

Feature

Formázása

Grafikus jelentéseket szűrése

A felhasználói felület

A fájl formátuma a jelentések Egyéni kezelőfelületek

Képzés szükséges

Alkalmazásának képességét Microsoft Excel elrendezéssablonok képesség, hogy összekapcsolják a Microsoft Excel függvények XL Reporter funkciók

Kik használják XL Reporter?

Jelentés zeneszerző

Basic (előre meghatározott sablon)

Munka jelentése Composer's egyszerű drag-and-drop interfésszel

Microsoft Excel

Report Designer

Részletes

Teljes ábrázolási és grafikonrajzoló

által kínált Microsoft Excel Basic szűrés széleskörű szűrés

Nincs grafikus

Hogy közvetlenül a Microsoft Excelben

Microsoft Excel

Nem Igen

Nincs az egyszerű irányított felület

Igen

Nem.

Képzés rendelkezésre álló források az SAP Business One ügyfél portál

Igen

Igen

Általában egy vagy két ember egy társaság tanulni használni XL Reporter. XL Reporter felhasználók gyakran az IT-részleg, de lehet a számviteli, értékesítési, vagy egy másik osztály súlyos adatszolgáltatási követelmények. Szeretné majd megvitatni a XL Reporter végrehajtásban a végrehajtás partnere címet engedélyeket. Meg kell meghatározni, hogy melyik felhasználói kell elérniük az XL Reporter eszközt, hogy új jelentéseket vagy frissítse meglévő jelentéseket, és amelyeket a felhasználók csak a lehetőséget, hogy futni előre beépített jelentések.

sap_business_one_xl_reporter_f14/xl_reporter_funkcioinak_attekintese.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/15 18:56 (külső szerkesztés)