SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Jelentések mentése

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Már most épül egy erős lekérdezést, amely bizonyítja, számos jellemzője jelentés zeneszerző. Mit tehetünk ezzel a lekérdezés? Mi lehet nyomtatni ez használ a nyomtató ikon az eszköztáron. De mi van, ha akarjuk menteni?

Mentése a jelentés, mint a Query

Lehet, hogy elkezdünk dolgozni egy lekérdezést, és azt szeretnék, hogy jöjjön vissza, hogy később a jelentés zeneszerző. Menteni ezt a jelentést, mint egy lekérdezést, kattintsunk a mentés ikonra, nevét a lekérdezés, majd kattintson a Mentés a pop-up ablakban. A lekérdezés továbbra is megjelenik. Ezen a ponton, bezárhatja Jelentés zeneszerző, ha szükséges. Egy gyors gyakorlat, kattintson az új lekérdezés ikon hogy törölje a képernyőt (mentés után a jelentés az első). Most kattintsunk a nyitott ikonra, válassza ki a lekérdezés mentett, majd kattintson az OK gombra. A lekérdezés korábban létrehozott van redisplayed.

Mentése a jelentés, mint a jelentés meghatározása

Mi van, ha akarok további formázási és adatkezelési? Mi lenne, ha szeretné adni ezt a jelentést az SAP Business One főmenüjében, hogy mások is tartani? XL Reporter lehetővé teszi számunkra, hogy e célok elérése érdekében a mentés a jelentést a jelentés meghatározása. A jelentés meghatározása lehet menteni, átdolgozott, és generált újra és újra egy friss jelentésben például egy pillanatkép az adatok. Gondolj egy jelentés például az egy torta, amit sütni; jelentést meghatározás a recept, amely lehetővé teszi, hogy sütni, hogy a tortát újra, amikor akarja. Valaki más is sütni a süteményt, vagy módosíthatja a receptet. És lehet menteni egy közös recept fájl. A különbség természetesen az, hogy ez egy sokkal könnyebb kiválasztani egy lehetőséget, és létrejöjjön a jelentést, mint azt, hogy sütni egy tortát. Tény, hogy az SAP Business One valójában a sütés az Ön számára, használatával a jelentés meghatározása, hogy létrejöjjön a jelentést a friss adatokat a kereslet.

Inkább az a pont, a jelentés elkezdtük a Report Zeneszerző lehet tovább növelni, mind a formázás és az adatok tartalma, a Report Designer.

Menteni a jelentést jelentés meghatározása, kattintson a generál ikont a Generate ablak ábrán látható 14-11.

Jelentés generációs éber. Ha létrehoz egy jelentést, és hozzon létre egy jelentést példány vagy menteni a jelentést a jelentés meghatározása, tartalmaznia kell vagy egy könnyű dimenzió vagy intézkedés, amint azt a Report Designer. Ha nem is olyan könnyű dimenziót vagy intézkedés, a létrehozott jelentés vagy a jelentés meghatározását tartalmazza csak a vámtarifaszám-nincs adat.

Ábra 14-11: A létrehozás ablakban

Adja meg a jelentés egy nevet, így a nevet megadni. Ez a név jelenik meg az SAP Business One menüből, így meg kell leíró jellegű, mint például a „Vevői rendelések által Sales Employee. ” A lehetőség dolgozik ezen lekérdezést jelentés meghatározása, Edit Definition, az alapértelmezett beállítás. A másik lehetőség, generálása jelentés, létrehoz egy példány a jelentés (más szóval, a sütemény pedig egy receptet, akkor újra). Ellenőrizze használata Excel-sablon és kattintson az OK gombra.

XL Reporter megjelenik egy ablak, amelyben válassza ki a Microsoft Excel sablon használata formázni a jelentést. Válassza ki a sablont az Ön partnere végrehajtását, és kattintson az OK gombot a jelentés meghatározás Report Designer, ábrán látható 14-12.

Jelentés zeneszerző formázás tip. A végrehajtás partner az Ön számára a Microsoft Excel sablon testreszabott az a te dolgod. Nyissa meg a sablont a Microsoft Excel és mentse el sablonként, hogy használja az XL Reporter.

Ábra: 14-12. Report Designer felület

Ha szükséges, kattintson a generál-jelentés ikonra a Report Designer eszköztár hogy hozzon létre egy jelentést például a Microsoft Excel.

Leírjuk Report Designer és az előnyök később ebben a fejezetben. Most, közel a Microsoft Excel, kattintson az Igen kívánja menteni a jelentést meghatározása.

Ezután válassza jelentés Szervező kattintva az iratszekrény ikonra az eszköztáron jelentés zeneszerző. A jelentés Szervező, a jelentést készítettünk már szerepel az a hely, korábban kiválasztott.

Hozzá a jelentés, hogy az SAP Business One főmenüjében

Most szeretnénk hozzáadni a megrendelések az értékesítés munkavállaló jelentést nyújt be az SAP Business One főmenüjében. Szeretnénk, hogy megjelenjen az Értékesítés-A / R modul, így húzza a jelentés meghatározása az adott mappát.

Válasszuk a Fájl → frissítve SAP Business One főmenüjében. Ez növeli az új jelentést nyújt be az SAP Business One főmenüjében. Most térjünk vissza az SAP Business One, és egy pillantást. Tovább a Főmenü → Értékesítés - A / R → értékesítési jelentések és görgessen a lista alján látni, hogy a repo rt hoztunk létre. A jelentés meghatározása létre az XL Reporter kezdeni XL, így a jelentés az úgynevezett XL - Vevői rendelések Értékesítési által alkalmazott, az ábrán látható 14-13. Lehet látni további mintát jelentés definíciók, hogy futtatható, és ha szükséges, testre a Report Designer.

Ábra: 14-13. A jelentés meghatározása, mint lehetőség az SAP Business One főmenüjében

Authorization Alert. Megadhatunk általános engedélyt a felhasználók számára, egy jelentést. Nem szuper felhasználó nem engedélyköteles alapértelmezés szerint az új jelentés. Nyissa meg az általános felhatalmazáshoz, és keresse a felhasználói engedély szakaszban, hogy milyen változások és az engedélyeket az Ön XL Reporter jelentések
sap_business_one_xl_reporter_f14/jelentesek_mentese.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/15 19:08 (külső szerkesztés)