SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 
Tartalomjegyzék

XL Reporter

Erről olvashatsz a fejezetben


XL Reporter egy a Microsoft Excel-re épülő jelentéskészítő eszköz, amely lehetővé teszi, hogy más és más nézőpontból készíts pénzügyi jelentéseket műszerfalszerű megjelenéssel. Az XL Reporter egyaránt alkalmas áttekintő kimutatások vagy részletes jelentések elkészítésére a cégben zajló folyamatokról.

Az értékesítési vezetőnek, ahelyett hogy 10 különálló jelentés böngészne át, sokkal inkább egy olyan műszerfalra van szüksége ahol egyszerre áttekintheti hol tartanak az üzleti lehetőségek, melyik a 10 legnagyobb értékű ajánlat, stb.

A cégvezetőnek összefoglaló jelentésekre van szüksége a főbb területekről (a teljes kintlevőség, összefoglaló értékesítési adatok, készlet információk, valamint, természetesen a leglényegesebb: a nyereség és veszteség kimutatás). És persze egy műszerfalra egy sor „10 legnagyobb” jelentéssel, mint a 10 legnagyobb értékű nyitott üzleti lehetőség, ajánlat, rendelés és így tovább.

A leírásban már széles skáláját bemutattuk a rendszer standard jelentéseinek, beleértve a SAP Crystal Reports, a Nyomtatási elrendezés szerkesztő és a Lekérdezés generátor lehetőségeit is. XL Reporter egy újabb lehetőség, hogy az egyedi igényeidnek megfelelő kimutatásokat készíthess.

Az XL Reporter ereje elsősorban a pénzügyi területen mutatkozik meg, mert lehetővé teszi, hogy többfajta nézetben jelenítsd meg a pénzügyi információkat, időszakok vagy költségkeret forgatókönyvek vagy bármely más szempont szerint.

Az XL riporter ugyan úgy használható mint a SAP Business One bármely más modulja, akár a beszerzés vagy értékesítés modul.

sap_business_one_xl_reporter.txt · Utolsó módosítás: 2011/08/30 12:00 (külső szerkesztés)