SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Üzleti lehetőségek kezelése az SAP Business One-ban

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Az értékesítési lehetőségek modul lehetővé teszi, hogy egy értékesítési lehetőség az alkalmazás után rögtön azonosították. Például, egy jelölt kérdezi egyes termékeiről a cég értékesítési. Akkor azonnal reagálhatnak létrehozásával üzleti lehetőséget, amely lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse-e kilátás, és mások tudomására a státuszát vezet.

Belépő Üzleti lehetőség

Belépni és a pálya értékesítési lehetőségek, látogasson el az SAP Business One főmenübe, és válaszd Üzleti lehetőségek → Üzleti lehetőség, hogy megjelenjen a Üzleti lehetőség ablak (lásd: 8-4). Ebben a részben, megyünk bele részletesebben erről az ablakot, és a legfontosabb lapok.

Ábra 8-4: Anatomy of a üzleti lehetőséget az SAP Business One

Ki a kilátás?

Az elsõ lépés a belépő egy értékesítési lehetőség azonosítja a kilátás. Kattints a gombra, a jobb üzleti partner kód mezőbe, hogy megjelenjen a lista Üzleti partnerek ablak. Ha a jelölt már be, mint egy ügyfél vagy a vezető, akkor a kilátás is szerepel itt. Ha nem, kattintson az Új gombra, hogy megjelenjen a Business-törzsadatok ablak. 4. fejezet nyújt információt az üzleti partner törzsadatokban.

Ha Ön eladó egy meglévő ügyfél az értékesítési lehetőség fejléc tartalmazza a részleteket, mint például, az összes számla az ügyfél jelenleg tartozik, figyelembe véve a jóváírások, lehetséges,. Az ilyen információ nem alkalmazható, természetesen, az új vezet.

Üzleti Partner Terület-és értékesítési munkavállalói alapértelmezésben az üzleti partner törzsadatokban rekordot, meg tudod változtatni őket. Tulajdonos jelzi az alapértelmezett kapcsolódó tulajdonos, aki fogják használni az engedélyezés céljából, amennyiben az adatok tulajdonjogának modult használja. Lásd a 10. fejezetet a további részletek az adatok feletti tulajdonjoggal

Tudsz adni egy nevet a lehetőséget az Opportunity neve mezőbe, SAP Business One hozzárendel egy számot automatikusan. A Status mező alapértelmezett Open, az értékesítési lehetőség nyitva marad, amíg be nem zárja, az Összegzés lapon, rugalmasságot biztosít az Ön számára, hogy továbbra is nyomon követni a lehetőséget, ha szükséges, még az eladás után zárva van, és a szállítás történt, annak biztosítása érdekében, vevői elégedettség.

Záró% jár a szakaszában az értékesítési lehetőség, ahogyan az már korábban. Ne feledje, hogy csak a potenciális fül mezők kitöltése kötelező, de minden lap rendelkezik egy bizonyos típusú

információt, amely segít nyomon követni nem csak az eladásból, hanem az összes értékesítési lehetőségek egészét.

A lényeg: Mi ezt a lehetőséget Üzleti lehetőség?

Az értékesítési vezetők Különösen érdekelnek a lehetőségek kihasználása lapon ábrán látható módon 8-4, és így, ha kap jutalékot az értékesítést.

Az ezen a lapon adja meg, hogy mikor ez az eladás is közel. Írja be vagy egy becsült határidő vagy több napot vagy hetet, illetve az években, amikor vársz ez az eladás lezárása a becsült Zárás mezőben (és a legördülő lista segítségével adja napok, hetek, vagy hónapok). Kitölti az egyik mezőt és az SAP Business One kiszámítja a másik, így ha kitölti a dátumot, a szám kitölteni az Ön számára (ez fordítva is igaz).

Meg kell töltenie egy potenciális összege az Ön eladása. A súlyozott összeg kiszámítása az SAP Business One valószínűsége alapján, hogy ez az eladás bezárul. A példánkban (lásd az ábrát 8-4), 6%-a vezet alakulnak értékesítés. Ezért a súlyozott összeg a számítások szerint $ 21,002. 82, ami 6% (Záró%) a 350. 047 $ (Potenciális összeg). A Stages lapon fogjuk látni, minden értékesítési szakaszban jár és ez az arány becslésére használják mennyire valószínű, hogy egy adott adásvételi szoros (a

Záró% mezőt a fejlécben arányát mutatja a jelenlegi szakaszban az eladás). Ez a módszer sokkal realisztikusabb előrejelzést.

Egy másik tényező, ami fontos az előrejelzés a szinten. Ez egy forró ólom vagy csak langyos?Ez a legördülő mező bejegyzések által meghatározott cége.

Kamat Range segít nyomon követni a dolgokat a kliens érdekelt; hogy itt megjegyzi segíthet a jövőben, hogy további eladások ezt a lehetőséget. Akkor jelzi a kilátás is elsődleges érdeke egy jelölőnégyzetet.

Kerekítés ki az Üzleti lehetőség

A fennmaradó lapok az Üzleti lehetőség ablak nyomon követheti a különböző fontos információkat.

A Stages lapon, kövesse nyomon az értékesítési lehetőség révén a szakaszokat, így ez az egyik szakasza a másikra, mint az üzlet előrehaladtával. A lehetséges összeg nem változik a szakaszban a színpadon (bár ez nem), de a súlyozott összeg a változtatásokat, mert későbbi szakaszaiban általában nagyobb valószínűsége, a zárás, mint korábbi szakaszaiban. Minden egyes szakaszban lehet linket egy tevékenység vagy egy értékesítési dokumentumot. Például a linket egy idézet az idézet színpadon. Azt sem lehet egy meglévő árajánlatot, vagy létrehozhat egyet a lehetőséget ablakon. Ehhez kiválasztásával a dokumentum típusa és nyomja meg a Tab a dokumentum száma mezőbe. Létrehozásához tevékenységet, kattintson a narancssárga linkre nyíl a tevékenység terén. Később megtekintheti az összes kapcsolódó dokumentumot és tevékenység gomb megnyomásával az ablak alsó részén.

Az Általános lapon kezelését teszi lehetővé értékesítési lehetőségek, amelyek egy harmadik fél, például egy viszonteladó, a kezelés az eladás az Ön nevében. A Partnerek fülön, a másik viszont rendelkezésre áll a meghatározó kapcsolatok minden formáját. Ha a fővállalkozó, például, akkor is alvállalkozók a Partnerek fülre. Ezekkel a két fül, kezelheti az összetett értékesítési lehetőségeket, hogy számos olyan, a felek.

A versenyzők lapon megadott, ki mindenki versenyeztek ez az eladás és a fenyegetés szintjén, ha a versenytárs. Az intenzitás a verseny pedig elemzik a Threat Level területen; akkor vagy válassza ki az alapértelmezett e versenytárs vagy válasszon másik veszély szintjét e különleges lehetőséget.

Ha az adásvétel végül megnyerte a versenytárs által, kattintson a Lost jelölőnégyzetet. Nyomon követésével ilyen információt, akkor később végre versenyképes elemzések arról, hogy mely értékesítési vesznek el, és nyert, aki megnyerte az üzleti tőled, és miért, ha tudod az okát.

Az Összegzés lapon fontos állapotát jelző ezt a lehetőséget: legyen nyitott, megnyerte, vagy elveszett.

A Mellékletek fülön megkereshetik a kapcsolódó dokumentumok, például a megrendelések és árajánlatok, valamint az e-mail üzenetek, a Microsoft Word dokumentumok, táblázatok és bemutatók-bármilyen típusú dokumentum. Tartva Mindezeket az információkat együttesen, akkor egy egységes Tekintettel erre a különleges üzleti lehetőséget.

Irányító értékesítési tevékenység

Az SAP Business One, minden, amit csinál egy ügyfél neve tevékenység. Jelenleg öt fajta tevékenység: telefonálni, találkozók, feladatok, jegyzetek, és az „egyéb”, amely magában foglalja az e-mail, pl.

Válassza ki a Business Partnerek → aktivitás az SAP Business One főmenüjében megjelenik a Tevékenység ablakban (ábra 8-5). (Megjegyezzük, hogy akkor is csatolni tevékenység minden olyan dokumentum, és pont. ) A tevékenység ablakban emlékeztetőket állíthatunk be, hogy a pop-up az SAP Business One. Tevékenységek kapcsolatok is jelennek meg a SAP Business One naptár. A link dokumentumokat és mellékleteket, valamint a szabad formájú tartalmakat, például az e-mail üzeneteket.

Mellékletek tip. Tudod mellékelni kapcsolatos értékesítési lehetőséget egy megosztott szerveren, vagy a számítógépen. Ha mellékelni a számítógépen tárolt, az SAP Business One másolatot készít a dokumentum egy központi szerver könyvtár, amely elérhetővé teszi bárki számára a megtekintése értékesítési lehetőséget. Ha csatolja a dokumentumot egy üzleti lehetőséget, ezért, akkor valójában megosztása a dokumentumot bárki, aki megtekintéséhez értékesítési lehetőségeket.

Ábra 8-5: bevitele értékesítési tevékenységet SAP Business One

Hogy a menetrend találkozók, egyszerűen kattintson a naptár ikonra az SAP Business One eszköztár. A naptár szerint több nézet, köztük egy csoportja úgy véli, hogy megkönnyíti menetrendi team-megbeszélések. Kattintson egy adott dátum és idő, és az SAP Business One úgy, hogy a tevékenység ablakban (ábra 8-5), ahol nekünk a tevékenységek és link azok az üzleti partnerek és a dokumentumokat.

Tevékenységek nem csak a jelentést, amit tettél egy adott kapcsolatot, de mit kíván tenni. Például, rekord egy telefonhívást, és állítsa a nyomon követése emlékeztető újra hívni.

Amikor belép az SAP Business One, emlékeztetők tervezett tevékenységek jelennek meg, segít kezelni a munkát az ügyfelekkel.

sap_business_one_uzleti_lehetosegek_f8/sap_business_one_uzleti_lehetosegek_kezelese_az_sap_business_one_ban.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/12 21:05 (külső szerkesztés)