SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Ismerkedés az üzleti lehetőségek funkcióval

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Be kell követni ami a legfontosabb, hogy a vállalat alsó sorban: az ajánlatokat a döntéshozatalban, hogy az lesz a bevételi forrást. Létrehoz egy üzleti lehetőséget rekordot minden egyes eladás lehetőségét, és mivel lehet jól dolgozni, több mint egy foglalkozni minden ügyfél, az SAP Business One lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a lehetőséget, nem csak a megrendelő és az ólom.

Üzleti lehetőségek folyamat áttekintése

Az alap kezelési folyamata az értékesítési lehetőségek az SAP Business One ábrán látható 8-1.

Ábra 8-1: Az értékesítési folyamat áttekintése lehetőség

1. lépés: Előkészületek az értékesítéssel kapcsolatos információkat

Az értékesítési vezetők létre fontos információkat, mint például az állapota, hogy egy eladás átmegy, és a valószínűség (százalékos), hogy egy eladó adott szakaszban bezárul. Ez az információ segít az értékesítési előrejelzés. Jelentések kulcsa az értékesítési folyamatot, és a beállítás az értékesítési lehetőségek modul az SAP Business One vonatkozik szinte teljes egészében a jelentés. Mit akarunk figyelni? Mit akarsz tudni? Szeretne jelentéseket, kik a versenytársak? Ezt az információt meg kell adni, hogy a jelentések hozhatók létre, melyek segítségével figyelemmel kíséri a mindennél fontosabb értékesítési folyamat.

2. lépés: az értékesítési lehetőségek kezelése

Értékesítők lép értékesítési lehetőségek, és kezelje azokat az egész értékesítési folyamatot. Egy egyszerű ablak az SAP Business One értékesítők számára átfogó tájékoztatást adott üzleti lehetőséget. Ismét, a további részleteket belép az értékesítési lehetőségek, a nagyobb láthatóság van, amikor jelentést a vezet, akár a saját, vagy azon a csapat.

Folyamatos találkozókat, telefonhívásokat, feladatokat, és kapcsolatot kezelése révén lehet elérni az SAP Business One, vagy a Microsoft Outlook, leírtak később ebben a fejezetben.

3. lépés: Jelentés

Értékesítési lehetőségek jelentéseket ad betekintést az értékesítési csővezeték, megnyert és elvesztett lehetőségek, az értékesítési előrejelzés, és így tovább.

Beállítása az értékesítéshez kapcsolódó információk

Beállította a kívánt adatokat követni az értékesítési lehetőségeket fog Adminisztráció → Setup → Üzleti lehetőségek. Itt beállíthatja értékesítési szakaszban, a versenytársak, partnerek, és kapcsolati nships. Ha akarod, hogy hozzanak létre az összes paraméter, de a legtöbb kritikus értékesítési előrejelzés van az értékesítési szakaszban.

Néhány értékesítési ciklusok hosszúak, és néhány rövid. Vannak, akik tíz állapota, és néhányan közülük kettő. Beállítása értékesítési szakaszban, és a kapcsolódó valószínűsége zárás alapján az egyes szakaszok, nagyon fontos a pontos eladási előrejelzését. Például, ha egy üzlet egy lehetséges összege 100. 000 $-ral, de abban a szakaszban, ha azt a 20%-os esélye van a lezárás, a súlyozott összege $ 20,000.

A Sales Stages - Setup ablak, ábra 8-2, adja meg a nevét minden egyes szakaszában, a színpadon számot, és a záró százalékos. Például tegyük fel, hogy van hat értékesítési szakaszban, ólom, amelynek záró aránya 6%, a Rend, amelynek záró aránya 95%. Hogyan határozzák meg a záró százalékot? Gondold csak el. Ha van 100 vezet, hogy hány alakulnak értékesítés? Ez a záró százalékos, hogy az értékesítés szakaszában. Ha a válasz közül 20 100, van egy záró aránya 20%.

Ábra 8-2: Értékesítés Stages - Setup ablakban

Mi van, ha később kiderül, hogy reálisabb százalékos magasabb, vagy alacsonyabb, mint a jelzett itt? Ez nem probléma. Csak menjen vissza a beállítás és megváltoztatni őket, minden értékesítési előrejelzés beállítása automatikusan megtörténik. Tény, hogy a Stage elemzési jelentés által létrehozott Üzleti lehetőség kiválasztásával → Üzleti lehetőségek jelentések → Színpad elemzés és ábra 8-3, célja, hogy segítsen finomíthatja a záró százalékos a tényleges történelem. Akkor is módosíthatja a százalékos arányt a lehetőséget is. Talán úgy érzi, hogy ebben a particular értékesítési ciklus több, vagy kevesebb véletlenül a lehetőséget, hogy sikeres legyen. További információ értékesítési jelentések megtalálhatók az e fejezet végén.

Ábra 8-3: Stage Analysis jelentése

Eddig, az SAP Business One funkciók beszéltünk kezelheti az állapotát a vezet és a projekt azok eredményéről. De mi a helyzet napról-napra dolgozni fordult a vezető egy eladó? Ez magában foglalja a stratégiai kapcsolatok legfontosabb embert, köztük telefonhívásokat, találkozókat, és e-mailek. Azt is magában foglalja küld a fontos dokumentumokat, mint például árajánlatok. Rendkívül fontos, hogy megvan a képessége, hogy nézd meg az összes információ egy helyen.

Lehetősége van a kezelési e fontos tevékenység vagy közvetlenül az SAP Business One, vagy a Microsoft Outlook segítségével a Microsoft Outlook integráció add-on az SAP Business One. Először is, itt egy rövid pillantást, hogyan kell kezelni ezeket a tevékenységeket az SAP Business One. A következő rész bemutatja a Microsoft Outlook integráció.

sap_business_one_uzleti_lehetosegek_f8/ismerkedes_az_uzleti_lehetosegek_funkcioval.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/12 20:54 (külső szerkesztés)