SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Üzleti partner törzsadatok létrehozása

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Az összes előre definiált értékek és az alapértelmezett helyén, akkor létre lehet hozni törzsadat nyilvántartást gyorsan és hatékonyan. Ahogy arra a folyamat áttekintése létrehozása törzsadatok korábbi, valószínű, hogy sok az adatok behozott meglévő forrásokból, majd masszírozni formába. De miután ez megtörtént, sokan majd hozzá az új üzleti partnere kapitánya nyilvántartást során minden a régiben nyomon követni az új ügyfelek és szállítók, és ez az, amit mi lesz, hogy vizsgálja felül az ebben a szakaszban. Mi fog összpontosítani:

  • Az adatok rejlik minden egyes törzsrekord
  • Milyen az adatokat használják más részei által az SAP Business One után már kiterjed az üzleti partnerek, mi is ugyanezt fogják tenni a tétel törzsadatok a következő részben.

Üzleti törzsadatok ablak

Az ügyfél, az ólom, a második szállítói törzsadatok rekordok egy közös struktúrát. 4-1 ábra mutatta a fejléc információk és az Általános fülre. Ábra 4-5 mutatja egy ügyfél törzsadatok rekordot a számviteli lap kiválasztva.

Ne feledje, hogy a tárgyalások következő használjuk az „üzleti partner” leírására egyaránt eladó és vevő törzsadatok beállításokat.

Ábra 4-5: Business-törzsadatok ablak, Számvitel lap

Mind a lapok a törzsadatok rekord azonos fejléc információkat és a lábléc, amely egy sor gomb alján.

Kattintson a jobb gombbal egy mezőt, és válassza a Mi ez? Megnyitásához helyi szinten segítséget és kap egy leírást az egyes területen. Itt egy áttekintés a legfontosabb szempontok a fejléc és a lapok az üzleti partner törzsrekord.

Az üzleti törzsadatok fejléc két csoportra oszthatók a területen. A bal oldali lista fontos információkat a cégről. A jobb oldalon több területen is összefoglalja a pénzügyi tevékenység kapcsolódik az üzleti partner. Íme néhány kiemelkedő:

  • Minden üzleti partner egy egyedi azonosítót kódokat a felhasználó, a kód mezőbe. Ha egy üzleti partner mind az ügyfél és egy eladó, akkor létre kell hozni a két üzleti partner törzsadatokban rekordokat: az egyik ügyfél típusa és egy eladó típus.
  • A külföldi neve mutatja, a vállalat neve, amely a saját anyanyelvén.
  • A csoport meghatározza a felhasználó által definiált kategória, amelyben az ügyfél esik. Ön választhat a legördülő listából a meghatározott csoportok az előre meghatározott értékeket a korábban említett. Csoportok használható a jelentéshez, és elosztjuk fel az ügyfelek számára a más típusú feldolgozást.
  • A valuta beállítás nagyon fontos, mert ez határozza meg a pénznem, amelyeket használni fognak a létrehozott dokumentumok esetében ezt a vevő.
  • A narancssárga linkre nyilak melletti mezők jobb oldalán a fejléc lehetővé teszi, hogy lebontja, hogy a részleteket a dokumentumok alkotják az összefoglaló számokat.
  • A grafikon ikonok a jobb szélen a fejléc segítségével megjeleníteni grafikonok össze azt a tevékenységet, az ügyfél.

Az Általános lapon, ábra 4-1, foglalja össze a különböző fontos szempontok a megrendelő, valamint a legfontosabb tudnivalókat a cég működik az ügyféllel. Információs tól kapcsolattartási információkat, mint például a telefonszámokat és e-mail címeket, a preferált szállítási módszerek információt arról, hogy mely eladó a személyzet kezeli a számla. Üzleti partnerek, vevők, vagy akár eladók, hozzárendelhető területek az Általános lapon, és szintén fel kell tüntetni, aktív vagy inaktív dátum tartományban. (Megjegyzendő, hogy minden üzleti partner aktív, alapértelmezés szerint. )

A kapcsolattartó személyek lapon, nyomon követhetjük az elérhetősége ember jár az üzleti partner. Az egyik ilyen kapcsolatot lehessen az alapértelmezett, ami azt jelenti, hogy egy név jelenik meg, ha a vállalat információs jelenik meg (például az Általános lapon az ügyfél törzsrekord). Választhat, hogy távolítsa el a kapcsolattartó személy, ha nem kapcsolódik a dokumentum, vagy inaktívvá tenni, ha nem.

A címek lapon nyomon követi a több számla-és hajó-címeket az egyes ügyfél-és szállítói, és lehetővé teszi az egyik minden egyes címet, hogy az alapértelmezett. A hajó-címet használja a logisztikai lapján az értékesítési dokumentum. Az USA-ban, fontos hozzá a megfelelő adótörvény az ügyfél hajó kezelésére, mivel az adó mértéke határozza meg a kijelölt helyre.

A fizetési feltételek lapot lehetővé teszi, hogy megadjuk az összes paraméter kapcsolatos számítási az esedékesség napjától a számlákat, és hogyan és mikor a kifizetéseket kerüljön sor (például négy részletben, az első esedékességi követő 30 napon belül a számla jön létre, és hogy üdülés tekintik munkanap

A fizetési időpont számítás). Itt is meg az üzleti partner banki adatokat, hitelkártya-és kiemelt.

A Fizetési Rendszer fülön adja meg a paraméterek szükséges hatékonyan felhasználni a fizetési varázsló.

A számviteli lap ábrán látható 4-5, megjeleníti a kontroll fiók beállítások részeként végeztük el a döntő jelentőségű főkönyvi számla meghatározása. Más területeken ellenőrzési felszólítási, és lehetővé teszik, hogy hozzá egy ügyfél számára, hogy egy csoport, amely a konszolidált számlázási és a kifizetések.

A Properties fülön lehet beállítani sem a 64 egyéni tulajdonságok, melyek az egyes törzsrekord. Meghatározása értelmében ezek a tulajdonságok a munka része létrehozásának előre meghatározott értéket. Tulajdonságokat fel lehet használni a jelentésüket, vagy más ellenőrzés viselkedését az SAP Business One.

A gombok alján az ügyfél rekord ábrán látható 4-5 tehetik el kell fogadni, vagy meg kell semmisíteni (OK vagy a Mégse), vagy küldhetnek látni listákat kapcsolatos tevékenységek a vevő (Kapcsolódó szolgáltatás hívások és a kapcsolódó tevékenységek). A tevékenység gomb lehetővé teszi, hogy rögzítsék az új tevékenységet, mint például az eredményeket az értékesítési felhívást, vagy egy találkozót.

Ólom törzsadatok

Ha azonosítani a potenciális vásárló, akkor létrehozhat egy vezető mestere adatok rögzítésére használja az üzleti partner törzsadatok ablakban. Ez lehetővé teszi, hogy a dokumentum és nyomon követni a előtti tevékenységektől, hogy ennek az ólom. Hozhat létre, a következő dokumentumokat az ólom törzsadatok: értékesítés ajánlatkérés, értékesítés céljából, üzleti lehetőséget, és az aktivitás.

Ha a vezető úgy a következő lépés, és vásárol egy terméket vagy szolgáltatást, a vezető lesz az ügyfél. Ebben az esetben mindössze annyit kell tennie, hogy változik a típus az üzleti partner törzsrekord ólmot az ügyfél. Minden információ van hozzá, hogy a vezető mester adatrekord menti, valamint a dokumentumokat hozott létre a vezető. Javasoljuk, hogy ugyanazt a számozást az ólom és ügyfél törzsadatok kódokat, mert akkor nem fogja tudni megváltoztatni a kódot, ha már kiküldött dokumentumokat az e vezetni.

Például, ha létrehozott egy értékesítési ahhoz, hogy egy vezető, ha a vezető válik egy ügyfél vásárol, és a tárgyakat a vevői rendelés, akkor a vevői rendelés alapjául létrehozásának szállítási dokumentumot, és később egy számlát.

További funkciók. Miután az üzleti partner van beállítva, jobb egérgombbal bárhol az üzleti partner törzsadatok ablak eléréséhez kiegészítő funkcióval. Megadhatjuk speciális árak és a katalógus számok az üzleti partner. Elérheti a felszólítási történelem jelentést és egy leltárt Posting lista a BP-jelentés.
sap_business_one_torzsadatok_letrehozasa_es_kezelese_f4/uzleti_partner_torzsadatok_letrehozasa.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/08 23:38 (külső szerkesztés)