SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Törzsadatok létrehozása és karbantartása

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Ha létre az SAP Business One, a munka a végrehajtási partner, aki szakértője a kérelem munka a te dolgod. Ábrán látható módon 4-3, van két nagy szakasz létrehozására törzsadat-felállítása a törzsadatok, majd arra használják, hogy fuss a te dolgod.

Ábra 4-3: Mester adatok feldolgozását áttekintése

Törzsadatok beállítása kulcsfontosságú része a végrehajtás. Ez a fázis magában foglalja létrehozása előre meghatározott érték és a mulasztásokat, ügyelve az elsődleges számlák megfelelően határozzák meg, és importáló adatokat.

Létrehozása törzsadatok nyilvántartások része a napi munka az SAP Business One felhasználói. Bár az SAP Business One mindent tőle telhetőt annak biztosítására törzsadatok létrehozásakor helyesen, hibák elkerülhetetlenek, és a rendszeres minőség-ellenőrzés felülvizsgálatára része minden megbízható master adatkezelés folyamatának.

Adat import tip. Az SAP Business One lehetővé teszi, hogy a behozatali adatokat automatikusan nevű eszköz segítségével készült az adatátviteli munkapad, ami működik adatokat az összes alapvető üzleti területen, mint például a számviteli, értékesítési, beszerzési és logisztikai. Az adatátviteli eszköz munkapad transzferek törzsadatok, mint például az üzleti partner és tételrekordokat, valamint a tranzakciós adatokat a tényleges értékesítési megrendelések és számlák kiállítása; mert mind a törzsadatok és a tranzakciós adatokat kell rendelkezésre az SAP Business One alkalmazást. További információk az adatátvitel munkapad, kérjük, olvassa el az SAP Business One online segítséget, vagy forduljon végrehajtására partnere.

Mivel az üzleti igények változása, előre meghatározott értékek és az alapértelmezett értékek is módosítani kell (például, ha a vállalat átszervezése).

A következő szakaszok összefoglalják, hogy az egyes feladatok irányításában részt vevő törzsadatok végzik. További információkat a témáról ezek, nézze meg online súgót vagy forduljon végrehajtására partnere.

sap_business_one_torzsadatok_letrehozasa_es_kezelese_f4/torzsadatok_letrehozasa_es_karbantartasa.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/08 23:08 (külső szerkesztés)