SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Előre meghatározott értékek és alapértékek beállítása

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Az ideális helyzet, amikor a felhasználó létrehoz egy új törzsadat rekord vagy egy dokumentumot, hogy felhívja az adatokat a törzsadatok rekord beállításával az adatok egyszerű folyamat látszó mindent át és a változó, néhány adatelemek ide vagy oda, ha szükséges, lehetőleg segítségével legördülő listák és más hiba-rezisztens módszerek. Ennek magyarázata létrehozására ilyen típusú törzsadatok, hogy segítsen az SAP Business One, hogy ezt az ideális helyzetet történik olyan gyakran, mint lehetséges. Az előre meghatározott értékek jelennek meg a legördülő lista az országok, csoportok az ügyfelek fizetési feltételek és így tovább. Az alapértelmezett adat az adatokat, hogy kitölti a téren az első választás.

Minden ilyen beállítások rendelkezik alapértelmezett során érvényes törzsadatokat nyilvántartások létrehozása és ellenőrzése alatt áll számos viselkedése dokumentumok használata törzsadatokat. Például, a Készlet lapfülre a rendszer inicializálása ablakban válassza ki a jelölőnégyzetet annak jelzésére, hogy egy adott elem kell hozzá automatikusan minden raktárba. Felhívjuk figyelmét, hogy bármilyen változás, hogy benyújtja az alapértelmezett már meg nem befolyásolja a meglévő törzsadatok rekordokat. A változás alkalmazható törzsadat nyilvántartás jönnek létre, hogy a módosítás után nyújtották be.

Nincs mágikus formula a szerzés, előre meghatározott érték és a késedelmi adatok jobb. A helyes értékek az egyes típusú adatok jelentősen eltérnek a vállalatok és az ipar számára. Az SAP Business One végrehajtása partnerek értékesnek egyre előre meghatározott érték és a késedelmi adatok beállítva, de még a legjobb esetben, korrekciók és kiegészítések elkerülhetetlen. Várják, hogy néhány kiigazításokat a megértést az SAP Business One javul.

Beállítása előre meghatározott értékek és alapértékek történik négy helyen az adminisztráció modul az SAP Business One:

  • Adminisztráció → rendszer inicializálása → Általános beállítások → BP fülre Alapértékek és beállítások, mint például a hitel-és elkötelezettség korlátok, jutalékok, fizetési feltételek, fizetési módok, felszólítási feltételeket, és az engedélyezési eljárások üzleti partner mester nyilvántartásokat, amint azt a 4. ábra - 4
  • Adminisztráció → rendszer inicializálása → Általános beállítások → Készlet fülre → Tételek allapon Alapértékek és beállítások, mint például vezetési módszerek a soros és a tételszámot, alapértelmezett raktárak tételek, és a G / L módszerek létrehozásával új elem, hogy határozza meg, ahol az alapértelmezett főkönyvi számlák venni.
  • Adminisztráció → Setup → Általános / Business Partner Alapértékek és beállítások előre meghatározott értékek, mint ország, ügyfél-és szállítói csoportok, egyéni tulajdonságok, értékesítési alkalmazottak és címformátumok
  • Adminisztráció → Setup → Inventory Alapértékek és beállítások előre meghatározott értékek, mint a tétel csoportok, elem tulajdonságai, raktárak, mértékegységek, a vám-csoportok, és a szállítási típusok

Ha dolgozik, üzleti partner és a tétel törzsadatok, ez hasznos tudni, hogy mit mezők kitöltése kötelező, különösen akkor, ha az importáló törzsadatok másik alkalmazás.

Ábra 4-4: Általános beállítások az üzleti partnerek

sap_business_one_torzsadatok_letrehozasa_es_kezelese_f4/elore_meghatarozott_ertekek_es_alapertekek_beallitasa.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/08 23:29 (külső szerkesztés)