SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Cikktörzs adat létrehozása

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Bár a tétel törzsadatok teljesen más üzleti partner törzsadatok a tartalom, mind a kettő létre egy masszív, ugyanakkor sokoldalú módon. Például pont kapitánya nyilvántartást nyomon követni az elemek adják, vásárolt, és leltározott a te dolgod. Gyakran ugyanazon tárgyak vásárlására, nyilvántartásba, és eladott. Az információk az azonos, hanem csak használni másképpen.

Pont törzsadatok áll a középpontjában szinte minden folyamat az SAP Business One. Ezt alkalmazzák szinte minden modulban, beleértve az értékesítési, beszerzési, termelési, MRP, leltár, és a szolgáltatási modulok.

Ábra 4-6: pont törzsadatok ablak, készlet adatok lap

Ábra 4-6 mutatja a nyilvántartási adatok lapján pont törzsadatok ablakban. Az ablak tetején, a fejléc biztosítja az alapvető összefoglaló információt az elemet. Minden fülre az ablak megy be részletesebben a különböző aspektusai a tételt.

Az alábbiakban egy rövid turné információk a fejléc és minden lapon egy magyarázata, hogy az adatok minden oldalon megváltoztatja a viselkedését az SAP Business One.

A fejléc a tétel törzsadatok rögzítésére általános információkat tartalmaz az a tétel, beleértve egy egyedi azonosító szám a felhasználó által, egy leírást (amely magában foglalja az idegen nyelven), és a beállításokat típusának az elem, a csoporton tartozik, az első árlista, és az alkalmazandó árak. Opciót a jobb jelzi, hogy a tétel tartott leltárt és attól, hogy az eladásra kínált vagy a közbeszerzés (sok esetben mindkettő alkalmazható). A tétel lehet jelölni, mint a tárgyi eszköz egy másik jelölőnégyzetet.

Az Általános lapon a tétel törzsadatok ablak keveréke információk a gyártó az elem, további azonosítókat, szállítási módszerek, és a szóban forgó módszer.

A Beszerzési adatok fülön jelzi a fő szállító, aki eladja a tételt, hogy hogyan lehet azonosítani a tétel a katalógusban, a használt mértékegységeket az elem vásárlási célú, valamint a tényleges méretét a tétel. A tételeket a beszerzési történetét, akkor kattintson a diagram ikonra a bal alsó a lapon megjelenik egy grafikus vételi ajánlat elemzése.

Az értékesítési adatai lapon található hasonló az is a Beszerzési adatok fülön, mint a mértékegységekkel, csomagolás, és egyéb paraméterek, amelyek meghatározzák, hogy az objektum kezelése. Azt is kínál a grafikus kilátás értékesítési adatok az elemet, ha rákattintasz a diagram ikon bal alsó sarkában a lap.

A Készlet Adatok lap ábrán látható 4-6, zeneszámok mennyisége a raktárakban és a készletek nyilvántartási és irányítási paramétereket, mint például a következő:

Mértékegységek>Az értékesítési és beszerzési lapján az elem, akkor meg a tételek egy vételi / eladási egység. Az itt megadott mennyiséget meg kell szorozni a mennyiséget be a dokumentumban, hogy kiszámítja a teljes mennyiséget, hogy tükrözze a készletváltozás. Például, ha vásárlása esetén palackok és minden esetben tartalmaz 12 egység. Ha megvásárolja a mennyiség 1, 12 db be sto ck. Ez a mező lehet frissíteni bármikor az elem parancsnok vagy a dokumentum maga, hogy az tükrözze a különböző mértékegység az elem.

  • értékelési módszer. Ez akkor alkalmazható, ha a folyamatos leltározás rendszert használnak a cégnél. Az alapértelmezett ret rieved a kiválasztott elem csoportot. Ha a tétel első beállítás, akkor válasszon egy másik értékelési módszer. (Standard, mozgó átlag vagy FIFO)
  • főkönyvi számlák. Alapján a rendszer indítása, az alapértelmezett főkönyvi számla módszer jelenik meg, akkor elkövetési fy, hogy bármikor, egy másik módszerrel. (A csoport, raktár, vagy pont szinten).
  • jelzése, hogy az elem mennyiségeket külön kezelik az egyes raktárakban vagy a tételenként. Ennek alapján jelölőnégyzetet, a legnagyobb, legkisebb és a szükséges mennyiségű mezők jelennek meg akár a raktárban az alábbi táblázatot, vagy állítsa az elem szintjén.
  • A tényleges leltár-mennyiségeket a tétel minden egyes raktárak

Tudjon meg többet a folyamatos nyilvántartási rendszer, a készlet fejezetben.

A tervezési adatok lap beállításait tartalmazza tha t szabályozzák, hogy a tervezés a beszerzési, illetve termelő egy elem kerül sor. A végzés intervallum, hogy több, és minimális rendelési mennyiség lehet állítani itt, valamint a szükséges átfutási idő napokban. Ezeket a beállításokat használja az MRP modul.

sap_business_one_torzsadatok_letrehozasa_es_kezelese_f4/cikktorzs_adat_letrehozasa.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/08 23:47 (külső szerkesztés)