SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Törzsadatok létrehozása és kezelése

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Ebben a fejezetben:

Ügyes használata törzsadatok elengedhetetlen a legtöbbet hozza ki az SAP Business One alkalmazást. Az adatok leíró üzleti partnerekkel, mint a vevők, szállítók, és vezeti a törzsadatok. Leírások elemek tartják leltár vagy gyártott a cég törzsadatok. Főkönyvi számlák, amelyek segítségével utáni ügyletekre is törzsadatokat. Amikor egy új dokumentumot, mint például a megrendelés, számla, értékesítési ajánlatot, vagy árubeérkezés jön létre, a törzsadatok szerint nagy a szükséges információk.

Törzsadatok is nyomon követi, előre meghatározott érték és a beállításokat, amelyek által használt automatizált varázslók fizetési feldolgozásra, felszólítási tevékenységeket, és tárgyi feltételek tervezés (MRP). Alapértelmezett egyeztető számlákat rendelt eladók és a vevők is törzsadatokat. A többi információ, amely leírja, mi történik egy adott ügylet az úgynevezett tranzakciós adatokat.

Megfelelő beállítása és kezelése a törzsadatok lehetővé tétele mindenki számára, hogy az SAP Business One a legnagyobb hatékonyság érdekében. Ha törzsadatok létrehozását, pontos, ami egy dokumentum, mint például a vevői rendelés lesz sokkal könnyebb. Csak meg kell erősíteni, hogy az alapértelmezett információ helyes.

Azonban, ha master adatok nem pontosak, az üzleti folyamatok megtorpant, míg az emberek kitalálni, hogyan adjuk meg a helyes információt. Ez a fejezet nyújt útmutatást, hogy segít megérteni, létre, és használja master adatokat megfelelően, hogy Ön és cége kap a teljes ellátás az SAP Business One.

sap_business_one_torzsadatok_letrehozasa_es_kezelese.txt · Utolsó módosítás: 2011/08/30 12:00 (külső szerkesztés)