SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Komissiózás és csomagolás

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Időszakonként, akkor köteles elvégezni a ciklus számít annak ellenőrzésére, hogy az a kéz mennyiségekre, ahogy azok megjelennek az SAP Business One egyezik a fizikai számít a raktárban. Akkor adhatja ciklus kódokat toeachitemandwarehouse, andreceiveanalertfromthesystembasedonyourpreferences. Lásd a 04/12 tájékoztató felállításához ciklusra számít riasztások

Ábra 12-4: beállítása Cycle Count kódok

Nyissa meg a Cycle Count ajánlás jelentést megtekintheti az összes elem, amelyek miatt meg kell számolni. Amikor megnyitjuk a leltár nyomon követéséhez ablakban válassza számlált, így a rendszer frissíti a következő ciklus számít időpontját az elem. Ugrás az Inventory → Készlettranzakciók hozzáférni ezekhez a dokumentumokhoz,

Bevitele a leltár frissített mennyiségű eljárás két szakaszból áll:

1) A leltár nyomon követéséhez, hogy adja a kezdeti számít

2) Használja a leltár könyvelési, hogy mentse a gróf. Ez a szakasz létrehozza a jegyzéket ad justment tranzakciót. Itt lehet kiválasztani, mi lesz a készülék ára. Javasoljuk, hogy nem fogadja el leltárt kiküldetés különbségek nélkül megfelelő költség.

Backdating leltár számít. Ha végzett a gróf az év végén, de adja meg a rendszer egy későbbi időpontban, győződjön meg róla, adjuk meg a tényleges szám dátumot, és nyomjuk meg a Frissítés gombot mennyiségek a készlet könyvelési dokumentumot. Ez backdate a leltárt szintet, és elküldeni a helyes különbségeket.
sap_business_one_keszletkezeles_f12/komissiozas_es_csomagolas.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/15 18:33 (külső szerkesztés)