SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Árképzés

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Használata differe nt díjszabási lehetőségeket az SAP Business One, akkor meg előre árakat adásvétele elemeket. Az árak vannak rendelve árlisták és konkrét üzleti partnerek. Például, ha az összes nagy számlákat kedvezményes áron, mivel az általuk vásárolt nagyobb mennyiségben lehet létrehozni egy közötti árszintre, hogy automatikusan frissül. A tetején, az alapár listájának használatával, felveheti kedvezmények alapján százalékos, az időpontok és mennyiségek.

Minden vállalat jön létre, 10 az alapértelmezett árat lis t. Itt van, hogyan beállítás és fenntartása árlisták: → adhat hozzá vagy távolítsa el az árlisták nyilvántartása → Árlisták → Árlisták.

  • lehet alapja egy árlistát másik árlista segítségével tényező. Például, ha a különbözet 20%-os, akkor meg az értékesítési pri ce lista alapján kell a beszerzési ár listát tényező a 1. 2. Amikor egy alapára frissítik, az irányárat automatikusan frissül.
  • lehet beállítani ár kézikönyvét. Például akkor zár le az árat az eladási árak listáját. Ez azt jelenti, az ár nem fog változni, ha másképpen jelezzük.
  • beírásához árak, kattintson duplán a árlista sor száma
  • hozzárendelése a megfelelő árlista az üzleti partnereinek. Először ki kell jelölnie az árlistát, hogy a fizetési feltételeket, közvetlenül hozzá a folyósítási idő s az üzleti partner. Ha szükséges, akkor ezt felülbírálhatja árlista az üzleti partner mester.

Ábra 12-5: Árlisták

Engedélyt. Hozzárendelése az egyes árlista engedélyezési csoporthoz. Az általános engedély arra, hogy mely felhasználók férhetnek hozzá, melyik csoport. Azt is megakadályozhatja, hogy egyes felhasználók módosítsák az árat, hogy alapértelmezés szerint megjelenik az értékesítési és beszerzési bizonylatot. Állítsa be a Sor módosítása Amoun t nem engedélyköteles, az értékesítési modulban.

További árképzési lehetőségek állnak rendelkezésre. Használhat speciális árakat meghatározó részletes árképzési és diszkont struktúrák üzleti partnert. Ön is alapozhatja az engedmények minden árlista, vagy egyszerűen csak írjuk be kézzel. Kattintson duplán a sor, hogy be lejárati dátumokat, kattintson duplán újra meghatározzák mennyiségi kedvezmények szintjét. Tovább a készlet → Árlisták → Különleges árak. Lásd a 06/12 egy listát az összes árképzési lehetőségek állnak az SAP Business One, és amely szinten elsőbbséget. Ez akkor alkalmazható, ha egy üzleti partner több mint egy árazási szintet rendelt

mint ő.

Ábra 12-6: árért opciók

Másolás Kedvezmények. Átmásolhatja Különleges Akciós árak és csoportok egyik üzleti partner több üzleti partnerek. Miután megadtuk a kedvezményeket az első üzleti partner, nyomja meg a Másolás kedvezmény vagy a Másolás kiválasztása kritériumok meghatározása a cél az üzleti partnerek, ahová másolni szeretnénk az árengedmények.
sap_business_one_keszletkezeles_f12/arkepzes.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/15 18:29 (külső szerkesztés)