SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Gyártási utasítás

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

A termelés érdekében az irat a kész anyagot kell előállítani, annak alkatrészeit és azok kérdés módszer. Három típusa van a gyártási megrendelések. Ábra 13-1 a th e termelés érdekében típusú és milyen elemeket a darabjegyzékben kezelik leltár.

Ábra 13-1: Gyártási megbízások típusai

Az alábbi lépéseket, hogy adja meg a gyártási rendelés:

1) Válassza ki a gyártási utasítás típusát és a szülő elem

2) Adja meg a mennyiséget a szülő elem

3) Adja meg a gyártási rendelés esedékességkor amely a termelési teljesítési határidő

4) Opcionálisan hozzá lehet rendelni egy értékesítési annak érdekében, hogy a termelés érdekében.

5) alkatrészek jelennek alapján a BOM beállítás. Akkor add / delete alkatrészek, módosítsa a alapmennyiségek, raktár és kiadja módszer.

6) Adja hozzá a gyártási utasítás. Ha a termelési folyamat kezdődik, nyissa meg a termelési rend és a státusza Megjelent. Be kell kibocsátani alkatrészeinek. Kattintson a jobb gombbal az egér, hogy ki a helyi menüt, és válassza a Kiadás alkatrészek. Végén a folyamat, akkor jelentése A gyártás befejezését. Ez kapja a kész elemet állomány és kiszámítja a előállítási költségét az elem. Használja a helyi menü közül lehet választani jelentés lezárása.

Ábra 13-2: Termelési Order ablakban

Tételek, amelyek értéke Visszatartó állítják ki automatikusan választja jelentés lezárása. Tételek, amelyek irányítása sorszámmal ellátott, vagy tételszámot nem lehet backflushed, ezért ők automatikusan a kézi módszerrel kérdés. Ha probléma ezeket a komponenseket, azonosítani tudja a sorozatszámot vagy tételekből, hogy kiadja őket a leltárt.

Összefoglalás Az összefoglaló lapon látható az alkatrészek teljes költségét, a késztermékek ára, és hogy van-e ellentétes egymással, ha szabványos költségszámítási módszer. Ha változtatni a gyártási rendelés állapota a zárt, a variancia kiküldték a WIP variancia számla. Ha használja a mozgó átlag vagy FIFO, a szülő költség alapján frissítésre a komponens teljes költségének.
sap_business_one_gyartas_f13/gyartasi_utasitas.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/15 18:49 (külső szerkesztés)