SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Gyártás

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Gyártás

Ebben a fejezetben]]

A gyártás modul az SAP Business One vállalkozások számára hasznos, akik fényforrás, vagy eladni elemeket kötegelve. A számlát az anyag, azt is megállapíthatja, egy felső szintű elem, más néven finishe d anyag vagy szülő, és annak összetevőit, hogy is hívják gyermek tételeket. A gyártási rendelés, hozol össze mindent mutatni a szülő annak összetevőit.

Anyagjegyzék típusai

  • Értékesítési. Ezt a BOM használják az értékesítési dokumentumok. A szülő tételt kell egy értékesítési pont csak. Például, ha eladod egy ajándék csomagot, amely tartalmazza a több terméket, ezt úgy lehetne létrehozni, mint értékesítési darabjegyzék. A szülő elem lesz a csomag nevét, és a gyermek lesz a leltári tételek a csomagon belül. Miután kiválasztotta a szülő a vevői dokumentum, minden gyermek jelenik meg, mint al-tételek. Ön tudja frissíteni a mennyiségeket a szülő vagy a gyermek, de nem tudja törölni gyermekek vagy új al-elemeket a csomag az értékesítési dokumentumban. Amikor se t fel a BOM, akkor válassza ki a BOM elrejtése összetevők Nyomtatási lehetőség, hogy amikor kinyomtatjuk a dokumentumot, csak a szülő jelenik meg. A bruttó profit, az értékesítési darabjegyzék kell számítani a gyermek csak a darabonkénti.
  • Közgyűlés. Ez a BOM hasonló értékesítési BOM, egy különbséggel - a gyermek a tételek nem jelennek meg az értékesítési dokumentumban, de csak a szülő elem. Ha még a dokumentumot, a készletszintet a gyermek tételek frissül. Az alap ár a bruttó nyereség kiszámításához ki kell venni az összege alapárak a gyermek termékek és jelenik meg a szülő elem sorában.
  • Sablon. Ez a BOM nincsen korlátozás. Mind a szülő és a gyermek lehet bármilyen típusú elemeket. Ezt fel lehet használni az értékesítési és beszerzési bizonylatokat. Miután kiválasztotta a szülő elem, minden gyermek jelenik meg. Törölheti, bővítheti vagy ismétlődő sorokat, és minden módosítás szükséges.
  • Termelés. Ezt a BOM használják a gyártási utasítás dokumentumot. A szülő elem a késztermékek, valamint a gyerekek az összetevőket. Felveheti munka egyik összetevője, ez lesz, nem leltári tétel a standard költség.
Értékesítési darabjegyzék árak. Ha dolgozik értékesítési darabjegyzék el kell dönteni, ha az eladási ár fog származni a szülő vagy a gyermek. Az Ön előnyben az ár mezők engedélyezve vagy tiltva. Ahhoz, hogy ezt a meghatározást megy Adminisztráció → rendszer inicializálása → dokumentum beállításai → Általános fül
sap_business_one_gyartas.txt · Utolsó módosítás: 2011/08/30 12:00 (külső szerkesztés)