SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Dokumentumok csoportos feldolgozása

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Néha kényelmes létrehozni számos értékesítési dokumentumok egyszerre. Talán szeretne létrehozni egy tétel az A / R számlák vagy a szállítások. Ebben az esetben, akkor használja a dokumentumot generáció varázsló. Ha van egy száma, a fogyasztók, akik késve fizetések, akkor érdemes használni a felszólítás varázslót, hogy hozzon létre késői értesítések. Ez a szakasz ismerteti ezek a varázslók.

A dokumentum generációs varázsló

A dokumentum generációs varázsló lehetővé teszi, hogy végre tömeges feldolgozása a cél az értékesítési dokumentumok. Sok vállalat inkább csinál egy számlát fut, nem pedig az egyéni számlák generálása. Ez is racionalizálja számlázást az ügyfelek számára. Ha ezt a varázslót, akkor kombinálni nyitott vevői rendelések egy számlán, így kényelmes ügyfelek fizetni minden tőlük tartozom neked egyetlen számla helyett kap több számlához tőled.

A varázsló segítségével válasszuk ki a típusát az alap és a cél a dokumentum. Például az alap szállítási és a célpont egy számlát. Az is lehet, hogy válassza ki az alapot az értékesítés céljából, és a cél a szállítás vagy a számla. Ezután állapítsa meg, hogy egy alapdokumentum létrehoz egy cél, vagy több alap dokumentumok konszolidált egyetlen cél. Végül kiválasztott mi a teendő abban az esetben a hiányzó adatok, mint például az árfolyam, valamint a számviteli és nyilvántartási jelzések, mint a hitelkeret eltérés. Végén a futás kap egy összefoglaló az összes létrehozott dokumentumok. Ábrán 5-12 láthatjuk a legfontosabb lépéseket a dokumentum generáció varázsló.

Ábra: 5-12. Dokumentum generálás varázsló lépései

A Felszólítás varázsló

A felszólítási varázsló automatizálja a küldő késői értesítések az ügyfelek számára. Ezen túlmenően, a varázsló nyomon követi egy vevő „fizetési magatartását”, amely lehetővé teszi, hogy döntéseket fizetési feltételek a jövőbeni megrendelések. Ez az információ akkor is hasznos lehet, ha jelentése a hitel-ügynökségek és más pénzügyi intézmények a vásárlók.

A dokumentum generációs varázsló éber. Mivel létrehozása az értékesítési dokumentumok teremt automatikus bejegyzést a főkönyvi, a dokumentum generációs varázslót kell óvatosan és lehetőleg segítséggel a végrehajtás partnere. Lásd a 10. fejezet a részletekért.

Elindítja a varázsló kiválasztja Értékesítés - A / R → Felszólítás varázsló. Az első rész elmagyarázza a varázsló nem. Kattintson a Tovább gombra, hogy elérje az 1. lépésben, hol meg arról, hogy betölt egy elmentett varázslót, és a paramétereket, vagy nyisson egy újat. Tovább gomb megnyomásával a 2. lépésre, ahol megadhatja az általános paraméterek, mint a neve ennek a felszólítási vezetett és időpontját. Kattintson a Tovább gombra, hogy elérje a 3. lépést, ahol válasszuk az üzleti partnerekkel. Kattintson a Hozzáadás, hogy megjelenjen a BP Properties ablakban, és kattintson az OK gombra, ha azt szeretné, hogy tartalmazza az összes üzleti partnerek (lehet több szelektív ha szükséges). A Tovább gombra kattintva a 4. lépésig, mely lehetővé teszi, hogy meghatározza a postára adás dátuma tartomány is. Alapértelmezés szerint minden dátumot a mai napon tartalmazza. Kattintson a Tovább gombra, hogy elérje az 5. lépésben, az ajánlás jelentés ábrán látható 5-12.

Ábra 5-13: A jelentés ajánlás az Felszólítás varázsló

Ez az ablak listák esedékes A / R számlák, melyek felszólító leveleket hoznak létre. Választhat, hogy a manuális naplóbejegyzések, a hitelek és kifizetések, amelyek nem alapulnak számlák a távon. Tudod összeomlása a lista, hogy csak az üzleti partnerek nélkül számlán részletesen kattintva összes összecsukása gombra. Ismét a Tovább gombra, hogy elérje a 6. lépésben, ahol menteni a paraméter és kilép, kivéve, ha az ajánlás jelentését, mint egy tervezetet és kilép, vagy nyomtassa ki felszólítási levelek és e Kilépés. További információk a felszólítás varázsló, menjen a Súgó → Értékesítés - A / R → Felszólítás varázsló.

Felszólítási rendszer beállítása. Futtatása előtt a felszólítási varázslóval kell beállítani a felszólítási szintek és felszólítási feltételeket a cégnél. Ugrás Adminisztráció → Setup → Üzleti partnerei. Minden ügyfél hozzá kell rendelni egy felszólítási idő. Lehetőség van beállít egy alapértelmezett felszólítási kifejezés új ügyfelek az adminisztrációt → rendszer inicializálása → Általános beállítások → BP lapon
sap_business_one_ertekesitesi_dokumentumok_es_kintlevosegek_f5/dokumentumok_csoportos_feldolgozasa.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/09 21:30 (külső szerkesztés)