SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Dokumentum létrehozása egy másikból

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Értékesítési dokumentumokat épüljenek egymásra. Gyakran előfordul, hogy egy idézet lesz az értékesítési annak érdekében, hogy alapját képezi a szállítás, és végül egy A / R számlát. Ábra 5-5, korábban ebben a fejezetben, mutatja, hogyan lehet gyorsan másolni egy dokumentumot a következő dokumentum a sorozat segítségével a Másolás gombra. Az eredeti dokumentum az úgynevezett bázis dokumentumot, a dokumentumot hozunk létre belőle nevezik céldokumentumba. Épület egy dokumentum másik takarít meg időt és energiát.

Az SAP Business One könnyen követni a nyomvonal dokumentumot a dokumentum is. Ha megjelenik egy vevői rendelés létrehozott egy értékesítési idézet, és kattintson az alap dokumentum ikon, az SAP Business One megjeleníti az értékesítési idézet a dokumentum alapján. Ha megjelenik a kereskedelmi

idézet, és kattintson a cél dokumentum ikon, az SAP Business One megjeleníti az értékesítés érdekében. A Másolás gomb segítségével válassza ki a bázis dokumentum vagy dokumentumok, amelyek létrehozásához

új dokumentum. Másolás forrása kattintva elindul a sorsolás dokumentum varázsló, magyarázta a 10. fejezetben.

Gyakran az első lépés az épület egy dokumentum másik a helyüket az alapdokumentum a használni kívánt. Például, egy értékesítő kérhet a területén, és azt mondta, hogy zárt eladás, kérve, hogy adja meg a vevői rendelés. Hogyan lehet megtalálni a megfelelő értékesítési idézet? Az egyik eszköz a helyüket az ilyen dokumentumokat gyorsan a Nyitott tételek listája. Ábra 5-11 mutatja ezt a jelentést, amit létre kiválasztásával Értékesítés - A / R → értékesítési jelentések → Nyitott tételek listája. A jelentés szerint az összes megnyitott dokumentumot a típust válassza ki a legördülő listából a jobb felső sarokban. Ezután válassza ki a megfelelő eladási ajánlatot, az ex bőséges, és hozzon létre egy vevői rendelés egy kattintással a Másolás gombra. Ez csak egy a sok szempontból, hogy az SAP Business One időt takarít meg az Ön napról-napra dolgozni. Ha egy dokumentum épült másik ilyen módon, az összes lényeges információt átmásolja az alapdokumentum, hogy az új dokumentum, ami csökkenti a két adatbeviteli idő és a hibák.

A dokumentum típusú figyelmeztetés. Amikor másolatot készítünk egy értékesítési dokumentum egy másik, győződjön meg arról, hogy az alapdokumentum, és a megcélzott dokumentum az azonos típusú, akár termékek vagy szolgáltatások. Értékesítési dokumentumok nem keverednek cikkek és szolgáltatások, és egy elemet, értékesítési dokumentumot nem lehet másolni, vagy egy szolgáltatás értékesítés dokumentumot.

Ábra: 5-11. A Nyitott tételek listája jelenik meg a különböző típusú dokumentumok megnyitásához

sap_business_one_ertekesitesi_dokumentumok_es_kintlevosegek_f5/dokumentum_letrehozasa_egy_masikbol.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/09 21:20 (külső szerkesztés)