SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Nyomtatási elrendezés szerkesztő

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

A Nyomtatási elrendezés Designer egyike a két eszköz előállítására minden dokumentumot és jelentést nyomtatott kiadványokat. Ha úgy dönt, hogy nyomtatni, vagy a nyomtatási kép, a rendszer éri el a nyomtatási elrendezés tervező eszköz, és az alapértelmezett sablon a nyomtatási folyamatot.

Amikor létrehoz egy új cég, minden dokumentumot és jelentést a rendszernek van egy alapértelmezett nyomtatási sablonok nevű rendszer sablont. Ön képes azonosítani ezeket a sablonokat a (rendszer) kijelző mellett, a sablon neve. Néha van több rendszer sablonok az azonos típusú dokumentum. A legjobb módja annak, hogy kezdeni a nyomás a dokumentumok segítségével minden a rendszer sablonok, és válassza ki az egyik, hogy a legtöbb megfelel az Ön igényeinek. Vegye figyelembe, hogy nem lehet törölni a rendszer sablonok.

Használata, a Nyomtatási elrendezés Designer eszköz segítségével hozzáférhet a rendszer sablon és módosíthatja azt. Például felveheti a cég logója, adjuk hozzá a vevő faxszámot a számla formájában, vagy adjunk hozzá egy felhasználó által definiált mező a vevői nyomtatás.

Ahhoz, hogy módosítja a sablont: 1) Nyissa meg a dokumentum vagy jelentés

2) Kattintson a nyomtatási elrendezést tervező ikont az eszköztár ikon

3) Válassza ki a kívánt PLD elrendezés (az alapértelmezett elrendezés automatikusan kiemelve)

4) Válassza a Kezelés elrendezés gomb

5) A jelentés és a Layout Manager ablakban, válassza a Szerkesztés

Ha a sablon választott egy PLD típusú, a Nyomtatási elrendezés Designer eszköz automatikusan megnyílik az Ön számára. . Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy mentse a sablont egy másik néven, abban az esetben, ha van indulva a rendszer sablont. A Nyomtatási elrendezés Designer a következőket tartalmazza:

  • A Nyomtatási elrendezés Designer Tool Bar és Menüsor. Használja ezeket az új területeket, tegye mező függőségek, és adjuk meg a dokumentum tulajdonságait.
  • dokumentum területen. Képviseli a sablon is. Itt új mezőket, és állítsa mező helyét és mérések.
  • mező indexe. Felsorolja az összes mezőt a sablon, a területek. Használhatja a területen index keresési mezők azok egyedi azonosítóját és megtekintheti azok tulajdonságait.
  • Terület-és mezőtulajdonságok. Miután rákattint egy terület vagy mező, a tulajdonságai jelennek meg. Itt tudja azonosítani a mező tartalmát, formáját, kapcsolatok és így tovább.

Ábra 11-6: Creating Fields

Tegyük fel, hogy szeretné felvenni a fax számát az ügyfél az értékesítési megrendelés. Kövesse ábra 11-6 a lépéseket, hogy adjunk egy szöveges mező, a mező-és adatbázis-kapcsolat őket. Így, ha az ügyfél nem rendelkezik olyan faxszámot, a szöveges mező szolgál, hogy a címke nem nyomtatott.

A mező egyedi azonosító lehet változtatni az Ön által. Szolgáltatnak fontos neveket a mezők segít megtalálni területeken gyorsabban területén index, a képleteket, és ha összekapcsolása mezők egymáshoz.

Ahhoz, hogy mélyebben a Nyomtatási elrendezés Designer eszközzel, megy az SAP Business One ügyfél portál a http://service. sap. com/smb/sbocustomer. Ott lesz talál információkat, mint például:

Mentse másolatot a sablonok. Ha van egy jól működő sablont, győződjön meg róla, mentse el más néven, mielőtt további módosításokat. Használja a Nyomtatási elrendezés Designer → Mentés másként. Később törölheti a felesleges sablonok segítségével a Nyomtatási elrendezés Designer → törlése elrendezés

→ →

További mező típusok is ki - kép, vonalkód és a rendszer változók Hogyan hozzunk létre képletek Hogyan adjunk részösszegek és a válogatás egy sablon

  • Hogyan csatolja a sablont a felhasználó által megadott lekérdezést a Query Nyomtatási elrendezés eszköz
sap_business_one_dokumentumok_es_beszamolok_nyomtatasa_f11/nyomtatasi_elrendezes_szerkeszto.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/15 17:49 (külső szerkesztés)