SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Dokumentumok és beszámolók nyomtatása

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Ebben a fejezetben

Dokumentumok nyomtatása és jelentések a nyomtatott vagy egy fájlba, elengedhetetlen része a napi munkát. Az SAP Business One kinyomtathatja után azonnal hozott létre a cég adatbázis. Minden dokumentum vagy jelentés jön egy előre megadott nyomtatási elrendezés sablon alapján létrehozott ipari szabványok, amelyeket fel lehet használni, ahogy van, de lehet módosítani alapján a cég egyedi igényeihez.

Mi különbözteti dokumentum elrendezése és jelentések:

  • dokumentum elrendezése. Minden dokumentum típusát, mint például a számla és a szállítási, egy nyomtatási elrendezést sablont, amely lehetővé teszi, hogy nyomtassa ki az egyes dokumentumok.
  • jelentés. Egy sor az adatok rendezett jelentés alapján a kiválasztási kritériumok. Minden jelentés arra is van egy nyomtatási elrendezést sablont. Jelentések is utalnak, hogy a független Crystal Reports található a főmenüben.

Bármilyen dokumentum vagy jelentés lehet nyomtatni előnézetben a képernyőn, kattintson a nyomtatási kép ikont. Ha az alapértelmezett sablon a PLD jelentést, a PLD előnézeti képernyő jelenik meg. Ha az alapértelmezett sablon a Crystal Report, a Crystal Report kezelõ jelenik meg.

Választhat, hogy exportálni a nyomtatási elrendezést úgy, hogy a PDF, szöveg, vagy kép fájl megnyitásával a kívánt dokumentum, és kiválasztja a Fájl → Export → Elrendezés. Míg egy külső e-mail küldése egy bizonyos

A képernyő elrendezése versus nyomtatási elrendezést. Mit látsz a képernyőn nem, hogy a dokumentum vagy jelentés fog kinézni, mint amikor nyomtatni. Például, ha felveszi egy oszlopot a dokumentum táblázat th e képernyőn, ez nem befolyásolja a nyomtatási elrendezést, ha te is hozzá, hogy ez az elrendezés. Nyomtatott kiadványokat lehet tartani segítségével a Nyomtatási elrendezés Designer (PLD), vagy az SAP Crystal Reports eszköz.

dokumentumot, a rendszer megkérdezi a felhasználót, hogy csatolja a módosított jelentést. Ez létrehoz egy PDF-fájlt, és csatolja az e-mail üzenetet. Az SAP Business One nyomon követi a nyomtatási állapot értékesítési és beszerzési bizonylatokat. Miután a dokumentumot kinyomtatta, a státusz frissítéseket. Ez lehetővé teszi a hatékonyabb ellenőrzést mit nyomtat, és mi még ki kell nyomtatni.

Választhat dokumentumok nyomtatását után automatikusan így kiegészült vagy kinyomtathatja azokat egy batch segítségével Archiváló ablakot. A dokumentum nyomtatása ablakban, jelölje ki a dokumentum típusát ki kell nyomtatni, és szűrjük dátum, sorozatok, és a nyomtatás állapota.

Ábra 11-1: Dokumentumnyomtatás szakaszos

sap_business_one_dokumentumok_es_beszamolok_nyomtatasa.txt · Utolsó módosítás: 2011/08/30 12:00 (külső szerkesztés)