SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Dokumentum létrehozási funkciók áttekintése

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

A dokumentum létrehozása funkciók az SAP Business One, hogy az ismétlődő feladatokat a lehető legegyszerűbben, hogy kevés erőfeszítéssel, vagy ismétlődő munkát gyorsan létre a dokumentumokat van szüksége. Mivel a dokumentumok létrehozását is egy ilyen központi tevékenység az SAP Business One, különböző módszerek léteznek, hogy szolgálja a különböző helyzeteket, hogy a felhasználók találják magukat be a két leggyakoribb módja a manuális dokumentumok létrehozása egy olyan időpontban, segítségével add módban, vagy felhasználásával meglévő dokumentum tervezetét -mutatja az alábbi két ábra.

Ha eligazodni a főmenübe, gyakran a dokumentum megnyitásakor a hozzá módban. Ha keres, vagy a lapozást dokumentumok, akkor be hozzá üzemmódba a Ctrl + A, vagy kattintson a hozzáadni üzemmód ikont (lásd: 10-1). A hozzá módban, a Hozzáadás gomb jelenik meg a bal alsó a képernyőn. Ha belépünk az adatok, akkor tegye a dokumentumot vagy add törzsadatok kattintson a Hozzáadás gombra.

Ábra 10-1: Creating dokumentumok segítségével add mód

Ahelyett, kattintson a Hozzáadás gombra, akkor használja a Fájlmenü menteni dokumentumokat váltó, vagy a jobb gombbal a dokumentum fejlécében. A dokumentum mentett egy tervezetet lehet használni, mint a sablon, hogy hozzon létre hasonló dokumentum újra és újra. A dokumentum tervezetek is használnak a dokumentumok tárolására, amelyek mozognak a jóváhagyási eljárást.

Ábra 10-2: A dokumentum tervezeteket dokumentumok létrehozására

Mindkét módszer létrehozására dokumentumok egyszerű és magában foglalja a tipikus folyamatát egy űrlap kitöltését és a mentés.

Amellett, hogy támogatja a kézi létrehozása a dokumentumok, az SAP Business One kínál a két varázsló a dokumentum létrehozására, a sorsoláson dokumentumot varázsló és a dokumentum nemzedék varázsló, amely magyarázza részletesebben később ebben a fejezetben.

sap_business_one_dokumentum_letrehozasa_engedelyezes_es_jovahagyas_f10/dokumentum_letrehozasi_funkciok_attekintese.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/15 17:13 (külső szerkesztés)