SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Dokumentum létrehozás gyorsítása varázsló segítségével

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Az SAP Business One kínál a két varázsló, hogy automatizálják a létrehozásának dokumentumokat. A sorsolás dokumentumot varázsló végigvezet a folyamat létrehoz egy új dokumentumot a tájékoztatás egy vagy több egyéb okirattal is, mint a kiindulási pontot. Az automatizált másolás és okmányok új dokumentumok időt takarít meg és csökkenti a hibák számát. Például, ha küld egy értékesítési árajánlatot egy sor áru, és miután beszélt az ügyféllel, úgy találja, hogy a kért mennyiség változott néhány elem, és az egyik elem nem rendelhető. Előnye, hogy nem kell újból beírni az adatokat a jegyzés egy megrendelés, akkor másolja a jegyzés a vevői rendelés vagy átmásolhatja az eladási megbízást egy vagy több idézet. Ily módon az SAP Business One segítségével időt takaríthat meg, és a hibák elkerülése érdekében.

A dokumentum generációs varázsló automatikusan létrehoz több új értékesítési dokumentumok segítségével más értékesítési dokumentumok kiindulási pontként. Ily módon, például az összes megrendelések által gyűjtött call center lehet alakítani szállítások időben, így ezeket a termékeket lehet elszámolni szállítják a raktárba. Vagy ha a megrendelés elemeket tartalmaz való szállításra két helyszínen, majd a két határidő lehetne létrehozni egy megrendelés. Mindkét varázslók magyarázata a következő fejezetekben.

Döntetlen dokumentum varázsló

A sorsolás dokumentumot varázsló segít létrehozni egy új dokumentumot egy meglévő az irányadó, lépésről-lépésre a folyamatot, és így tanácsot az út mentén. A varázsló áll rendelkezésre a dokumentumok nagy része az értékesítési és beszerzési modul. Ahhoz, hogy a folyamat elindult, hozzon létre egy üres változatát a dokumentum. Például, megnyitása után egy üres vevői rendelés, és meghatározza az érintett ügyfél, akkor indítsa el a varázslót, kattintson a Másolás forrása gombra a jobb alsó sarokban az ablak (lásd: 10-10).

Ön kiválasztja a kívánt dokumentum létrehozásához használt egy új dokumentumot a listából a támogatható árajánlatok látható. Több árajánlatok lehet létrehozni egy új értékesítési érdekében.

Kiválasztása egy dokumentumot kezdődik a sorsolás dokumentum varázsló, amely előírja a különböző lehetőségek testreszabási és megváltoztatása adatok alapján a dokumentum jön létre, és a forrás használt dokumentumok hozza létre. Például, akkor választhat, hogy az árfolyamot, mint amikor az eladási ajánlat jött létre, vagy az aktuális árfolyam, mivel ma frissített az árfolyam tábla.

Ábra 10-10: kezdve a sorsoláson dokumentum varázsló

Mivel a 10-11 ábra mutatja, megadhatja, hogy testre elem-szintű adat-és itt meg lehet változtatni szinte mindent. Törölheti sorokat, változás mennyiség, árváltozás, kedvezményeket biztosítunk, és így tovább.

Ábra 10-11: A varázsló használata, hogy hozzon létre egy vevői rendelés

Ha az alap dokumentum tartalmazza teherszállítás összegeket, egy extra lépés hozzá a varázsló. Ebben a lépésben kiválaszthatja az áruszállító kívánt összeget, hogy dolgozzon, valamint a rajz módot.

Az újonnan létrehozott értékesítési megbízást egy automatikusan létrehozott, vegye figyelembe, hogy mely értékesítési ajánlatot, vagy árajánlatok használtak az elkészítéséhez. Az is lehetséges, hogy az alap meghatározásához dokumentum, amely a dokumentum létrehozásának vagy a cél dokumentumot készített egy alapdokumentum segítségével két ikon az eszköztáron. Ha a dokumentum meg van nyitva, kattintson az alap dokumentum ikon megnyílik az első dokumentum

alapként használják fel az aktuális dokumentumot. Ha rákattint a cél dokumentum ikon Megnyílik az első céldokumentumot létre a jelenleg megnyitott dokumentumban, mint a bázis. Így az felnézett alap és a cél dokumentumokat is működik a sor szintű határoznak meg konkrét jogcímeket. Ha bejelöl egy adott sort, majd kattintson az alap vagy cél dokumentumban ikonok, láthatjuk a dokumentumot, ami alap-vagy célt, hogy a sorban.

Dokumentum generálás varázsló

A dokumentum generáció varázsló automatizálja a dokumentumok létrehozásának az értékesítési és teljesítése folyamatban SAP Business One. Ha a varázsló, te tudod, hogy hozzon létre cél dokumentumok, például a szállítás vagy a számlák használatával automatikusan megrendelések, szállítások, visszatér, vagy az A / R számlák, mint egy alapítvány. A dokumentum generáció varázsló célja a vállalkozások termelnek tételeit számlák vagy szállítások naponta egyszer vagy hetente egyszer.

Backup emlékeztetőt. A dokumentum generációs varázsló hozhat létre több tíz vagy száz dokumentumok egy időben, amelyek közül számos jelentős számviteli hatása, és nehéz, hogy állítsa vissza. Ebből az okból, akkor érdemes használni ezt a varázslót gondosan és általában csak létrehozása után egy teljes biztonsági másolatot az adatbázisról. Ez teszi lábadozik félrelépés kérdése helyreállítása adatbázis helyett kézzel guruló hát több száz naplóbejegyzések. Egy másik módja a kísérletezés biztonságos dokumentum-generáció beállítani a varázsló, hogy hozzon létre dokumentumokat, így végre a varázsló, és ha minden működött rendesen mielőtt elküldöd a dokumentumokat.

Mert az erő, a dokumentum generációs varázsló általában valami, hogy a végrehajtás partner vonatok használatát. Ez a rész áttekintést nyújt a főbb fázisainak dokumentum felhasználásával generáció varázsló.

A varázsló, indult az értékesítés - A / R modul, bemutat egy üdvözlő képernyő, majd egy képernyő az 1. lépés, amely lehetővé teszi, hogy letöltsük a megnevezett sor mentett paraméterek dokumentum generáció fut. A képernyő a 2. lépésben a varázsló ábrán látható 10-12.

Ábra 10-12: Target dokumentum beállításai

Cél a dokumentum beállításait látható ez a szám segítségével ellenőrzik a dokumentum típusát hozunk létre (megrendelések, szállítások, visszatér, vagy számlák) és a testre más részein a dokumentum. Itt

lehet menteni a tervezetet, és meghatározza, hogy milyen típusú dokumentumokat kell létrehozni: cikkek, szolgáltatás, vagy mindkettő.

A 3. lépésben a varázsló, akkor meghatározza, hogy milyen dokumentumokat használja, mint az alap dokumentumokat a dokumentum generáció. Akárcsak a sorsolás dokumentum varázsló, a dokumentum generációs varázsló lehetővé teszi, hogy kiválassza dokumentumok levonni, hogy új dokumentumokat. Ábra mutatja a képernyő 10-13 kiválasztásához használt alap dokumentumokat.

Ábra 10-13: kiválasztása alap dokumentumok

Az egyik hasznos funkciók a dokumentum generáció varázsló a módon, hogy megérti, amely dokumentum a leghitelesebb. Például, ha egy vevői rendelés jött létre értékesítési idézet, és mind a vevői és az eladási ajánlat között, a bázis dokumentumot, a dokumentum generációs varázsló figyelmen kívül hagyja az eladási ajánlatot, mivel az értékesítés érdekében hatályon kívül helyezi azt. Az alap és a cél a dokumentum ikonokat is fel lehet használni, hogy megtalálja az alap és a cél létrehozott dokumentumok a dokumentumban generáció varázsló.

A 4. lépésben a varázsló kiválasztott, hogyan (és e) szeretnénk, hogy megszilárdítsa dokumentumokat. Ha csak az alapértelmezés szerinti, az alapvető szabályokat a konszolidáció végrehajtása: dokumentumok konszolidált, ha a

alap és a cél a dokumentum ugyanazt a vevő, és azonos típusú. Megadhatunk további feltételek konszolidáció, mint a hajók a nevét, fizetési feltételek, fizetési mód, vagy az egyéni szempontok alapján a felhasználó által meghatározott területeken. Az 5. lépésben választott konkrét ügyfelek esetében milyen dokumentumokat kell megteremteni a futás. 6. lépés meghatározza, hogy mi történne, ha a hiányzó adatokat, vagy könyvelési hibák és a készlet létrehozása során dokumentumokat. A lehetőségek, hogy vagy hagyja, hogy a következő dokumentumot, hogy a következő ügyfél, vagy megerősítést kapjon interaktívan.

A 7. lépés mentheti a beállításokat az üzemeltetni nevét és leírását, végrehajtja a futás, vagy mindkettő. Végrehajtása előtt fut, az alkalmazás figyelmeztet, hogy kell egy aktuális mentést. 8. lépés: A varázsló egy lista a létrehozott dokumentumok, valamint minden olyan hibaüzenetet, amely ténylegesen keletkezett.

Bár ez az áttekintés a jó ötlet, hogy mi a dokumentum generáció varázsló tehet, célszerű, hogy kérjenek segítséget a végrehajtási partner vagy nem sok kísérletezés egy tesztkörnyezetben, mielőtt használja ezt a funkciót a termelés. Nagy hatalommal nagy felelősség.

sap_business_one_dokumentum_letrehozasa_engedelyezes_es_jovahagyas_f10/dokumentum_letrehozas_gyorsitasa_varazslo_segitsegevel.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/15 17:29 (külső szerkesztés)