SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Dokumentum létrehozása egy másikból

Főkönyvi és készlet vonatkozások

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Sok ilyen dokumentumok nagy része ugyanazt az információt. Az SAP Business One lehetővé teszi, hogy egyes „célpont” beszerzési bizonylatot itt leírt, a „bázis” dokumentum vagy dokumentumok, amely megelőzi azt a folyamatot.

Például egy árubeérkezés PO általában épült a PO, amelyen keresztül a tételt rendelt. Ha egy dokumentum épül egy másik, az összes lényeges információt átmásolja az alapdokumentum, hogy az új dokumentum. Ez takarít meg értékes időt csökkenti a redundáns adatbevitel, és ez is csökkenti az adatbeviteli hibákat. Azonban meg lehet építeni beszerzési bizonylatokat az SAP Business One a semmiből megteremtve a dokumentumot a főmenüből másolása nélkül adatokat egy meglévő dokumentumot.

Alkalmazásával Előleg egy A / P számla. Létrehozása közben az A / P számla, kattintson a Tallózás gombra, alján a dokumentum mellett, a Total Előleg területén. A lista a kifizetett A / P előlegszámlák a kiválasztott eladó bemutatásra. Választhat, hogy felhívja a teljes összeget, vagy módosítsa az összeg Draw területen.
A dokumentum típusú figyelmeztetés. Amikor másolatot készítünk egy beszerzési bizonylatot egy másik, győződjön meg arról, hogy az alapdokumentum, és a megcélzott dokumentum az azonos típusú, akár termékek vagy szolgáltatások. Beszerzési dokumentumok nem keverednek termékek és szolgáltatások, és egy elemet, beszerzési bizonylatot nem lehet másolni, vagy a szolgáltatási beszerzési bizonylatot.

Hol Base dokumentumok

Akkor keresse alap dokumentumokat, amelyek alapján építeni a cél beszerzési dokumentumok több szempontból is. Lásd a 10. fejezet további információkért dokumentumkezelési.

Íme a két leggyakoribb módszer:

Tovább a Főmenü → Beszerzés - A / P → Beszerzési jelentések → Nyitott tételek listája

  • Válassza ki a alapdokumentum keres a legördülő listából
  • Válassza ki a bázist kívánt dokumentumot, és kattintson a nyílt
  • Ha a dokumentum nyitva van, használja a Másolás gomb legördülő listából válassza ki a típusát a cél kívánt dokumentum és kattintson a létrehozni

Ha szeretné, hogy készítse el céldokumentumot származó adatok felhasználásával két vagy több alap dokumentumokat, használja a sorsolást dokumentum varázsló. Lásd a 10. fejezet További információk

sap_business_one_beszerzesi_dokumentumok_es_tartozasok_f6/dokumentum_letrehozasa_egy_masikbol.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/09 22:30 (külső szerkesztés)