SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Anyagszükséglet meghatározása

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Az SAP Business One szabók az általános MRP folyamatot, hogy megfeleljen a kis és közepes méretű gyártó vállalatok. Ha egy üzlet mérlegeli használja MRP, az első és legfontosabb lépés, hogy pontosan megértsük, hogy a folyamat lépéseit hajtják végre az SAP Business One. Más szóval, mielőtt felkészüljenek a MRP, fontos megérteni, mi az SAP Business One tehetek érted.

A kifejezés általános MRP eljárás vonatkozik az általános meghatározását MRP, hogy van közös használatra. Mi használja ezt a kifejezést, amikor utalva a nagyobb fogalma MRP, nem csak mi SAP Business One tesz MRP.

A kifejezés MRP folyamata utal, hogy a körét és meghatározását az általános MRP folyamat, amely támogatja az SAP Business One.

A kifejezés azt jelenti, MRP funkció az SAP Business One funkció, amely támogatja az MRP folyamatot.

A kifejezés azt jelenti, MRP-futás segítségével az SAP Business One MRP varázsló végre az MRP-folyamatot, így az eredmények felhasználhatók a hatékony ütemezése és kezelése a termelés és feltölti szükséges leltárt.

Ezek a feltételek lehetővé teszik egyértelmű magyarázatot, hogyan MRP megvalósuljon az SAP Business One.|

Az alapvető funkciója, amely a MRP-futás meglehetősen hasonlít egyes menetrend létrehozását funkcionalitást nyújt projekt menedzsment szoftver. A projekt menedzsment alkalmazás, akkor adjuk meg a rendelkezésre álló források, a konkrét feladatokat, azok időtartamát, valamint a szükséges erőforrások. Te is meg a függőségek között, feladatok, azaz milyen feladatokat kell végezni, mielőtt mások számára is indul. A legtöbb projekt menedzsment alkalmazás veszi ezt az információt, mint egy kiindulási pontot, majd kiszámítja egy ütemtervet, amely megmutatja, hogy mennyi ideig fog a projekt. Ez az ütemterv számítás egyaránt indítható a határidő az utolsó feladatnál, vagy a kezdő időpont az első feladat.

Az MRP-futás a menetrend számítási használó megrendelések a legfontosabb tényező, bár az áruk a kereskedelem, a minimális készlet szintje is döntő fontosságú. Az MRP-futás használja a dátum a vevői jelzi, ha a termék kell szállítani az ügyfelek alapja az ütemezés. Ez olyan, mint használ az időpont az utolsó feladatot el kell végezni a projekt menedzsment tervezési futni. Az MRP-futás működik visszafelé, és kiszámítja az időpontokat, amikor tételeket kell rendelkezésre állnia a gyárban, használja a számlát az anyagok és a leíró információkat mennyi ideig tart a vásárlás, vagy hogy meghatározott tételeket a darabjegyzékben.

MRP eljárás hatálya alá emlékeztetőt. Az MRP funkció az SAP Business One feltételezi, hogy elegendő termelési kapacitás áll rendelkezésre. A kapott eredményeket a MRP-futás össze kell hangolni a gyártási ütemtervet a gyár. Elégtelen képesek-e teljesíteni a követelményeket jelenik meg a történelmi adatok oszlopban a MRP-futás.

A legfontosabb, hogy a legtöbbet hozza ki a MRP funkciók az SAP Business One megérteni, hogyan leltár és a kereslet modellezett és hogyan MRP-futás használja ezt az információt. Itt az a meghatározás, az MRP keretében végrehajtott SAP Business One:

  • jelenlegi helyzete leltár modellezett át a szinteken az elem viszont az egyes raktárakban, kiegészítve az adatokat, amelyek már az utat megrendeléseket vagy gyártási utasításokat.
  • A jelenlegi kereslet mintájára nyílt sal es megrendelések, a minimális raktárkészlet szintjéről, nyitott gyártási megrendelések, és az előrejelzések. Teljes kategóriák kereslet lehet benne, vagy kizárni. Például egy MRP-futás lehet beállítani, hogy nézd csak meg a megrendelésekről és figyelmen kívül hagyja előrejelzések, vagy pedig, hogy a tényleges megrendelések várható mennyiségeket fogyasztani, hogy elkerülje megemelve leltárt.
  • Az eredmény egy MRP-futás a javasolt sor megrendelések vagy gyártási megrendeléseket. A javasolt beszerzési és termelési rendelések lehet könnyen átalakíthatók a tényleges megrendelések. Ha elég anyag nem lesz kéznél időben, az MRP-futás jelek whe na szükséges mennyiséget nem éri el a kellő időpontban alapuló átfutási idő. Az ajánlás jelentés kiemeli ajánlott vásárlások, illetve a gyártási megrendeléseket, amelyek lejárt. Az MRP-futás nem javaslom, hogy jobb lenne, hogy késleltesse az időpontban, amikor a megrendelések fogják szállítani, vagy arra törekedni, hogy rohan az érkezését a szükséges elemeket.
MRP eljárás hatálya alá emlékeztetőt. A társaság több raktárak és gyárak, a raktárak, készletek, és a vevői rendelések, amelyek szerepelnek egy MRP-futás kell gondossággal kell kiválasztani, mivel az SAP Business One nem társult külön raktár egyedi termelési létesítmények saját modelljét. Ez azt jelenti, hogy ha a gyár a New York-i és az egyik több raktár van Kaliforniában, a tárgyakat a kaliforniai raktárba részének kell tekinteni, leltár az MRP-futás, bár a szükséges elemeket a kaliforniai nem használhatók, amíg el nem költöztek a gyári New Yorkban. Győződjön meg róla, hogy csak olyan releváns raktárak az MRP-futás.

Az oka, hogy MRP egyszerű: ez helyettesíti informális, ad hoc, hibára hajlamos gyártás ütemezése alapján az ösztönök egy vagy két ember egy strukturált folyamat, amely lehetővé teszi több ember részt felhasználásával jobb tájékoztatást. Itt vannak a különféle hibák, hogy az MRP funkciók az SAP Business One megelőzésére és bizonyos hatékonyságjavulást, amelyet be lehet vezetni:

  • Ha a raktárban alkalmazott tart leltár naprakész, beszerzési menedzserek nem kell aggódnia, kettős pontosságának ellenőrzése készletszintek, és ehelyett a stratégiai beszerzési-vágás egy jobb üzlet a beszállítókkal.
  • csökkentése procuremen t költségeket, annak érdekében időközönként lehet állítani, hogy megszilárdítsa vásárlása, mint a tételek. Minimális rendelési mennyiségek és annak többszörösét lehetővé teszik a vállalatok, hogy kihasználják a mennyiségi és a rend kedvezmények.
  • Ha egy válasz van szükség a képességét, hogy betöltse nagy megrendelés, y ou nem kell várni a raktár személyzete kap vissza a nyaralásból. Meg tudod csinálni az MRP-futás magát, és kap egy képet arról, hogy megvan a szükséges anyagok.
  • Készletszintek lehet csökkenteni, mert tudja, hogy mennyi az összes elem van szüksége van a ha-II. Többlet vezetett jegyzék szerint a biztosítási elkerülése hiány lehet csökkenteni, és így a dudor leltár, amely miatt két ember észrevette a hiányt és minden megrendelés nélkül a másik tudását.

Az SAP Business One végre MRP oly módon, hogy előírja struktúrát, hanem egy rugalmas módon, hogy az ösztönök, hogy mi megbízásokat lehet, hogy nem érkezik meg lehet képviselteti magát a modellek a leltár és a kereslet, és tájékoztatja az MRP fut. A kérelem nem megrendeléseket automatikusan, hanem arra utal rájuk. Ezek a megbízások akkor lehet javítani az ellenőrzés után a beszerzési szakemberek és termelési vezetők, akik esetleg speciális tudást, amely meghaladja lehet leírni egy MRP alkalmazás. A kis-és középvállalatoknak, ez architektúra csak a megfelelő egyensúlyt az automatizálás és a gyakorlati ellenőrzés.

sap_business_one_anyagszukseglet_tervezes_1x1_f7/anyagszukseglet_meghatarozasa.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/09 22:59 (külső szerkesztés)