SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Szervizhívás létrehozása

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Most, hogy szolgáltatási szerződések és a CEC, akkor indulhat létre szolgáltatást kéri. Tovább a szolgáltatás → Szervizhívás. A szolgáltatás hívás jelent olyan esetben, amikor az ügyfél kapcsolatok akkor kérni szolgáltatást, és szeretné rögzíteni, hogy a rendszerben az ellenőrzés céljára. A szolgáltatás hívás tartalmazza a CEC, az időben ez volt a nyitott és zárt, ami a felhasználó kézzel vezette a hívást, és az idő telt, hogy a probléma megoldására. A link egy olyan tevékenységi, például, hogy hozzanak létre egy emlékeztetőt egy nyomon követni. Azt is rögzíti a megoldást nyújtott, és a lista további költségeket, amelyek szükségesek a probléma megoldására. Létrehozásához Szervizhívás, kövesse az alábbi lépéseket:

  • Válasszon egy ügyfél: a rendszer által végrehajtott hitel ellenőrzés és meghatározza, hogy ez az ügyfél rendelkezik érvényes szerződéssel. Ha nincs szerződés, akkor megerősíti a riasztás és a mûveletet.
  • Válasszon ki egy elemet, és egy sorszám → Írja be a tárgyat a hívás → Tetszés szerint adja meg az általános információk, mint például a probléma típusát. → A hívás van rendelve, hogy nálad, de hozzá lehet rendelni egy másik felhasználó, vagy egy sorban.

Ábra 9-4 mutatja egy létező szolgáltatás hívás. Ön további információkat adhat hozzá a felhíváshoz például a megjegyzést s megoldások költségei és a történelem a hívást.

Ábra 9-4: Szervizhívás

Ajánlott megoldásokat. A Solutions lapon, nyomja meg a gombot ajánlott. Megoldások a tudásbázis használták a múltban ez a tétel nem jelenik meg. Válassza ki a megfelelő megoldás, ha ilyen van a probléma.
sap_business_one_a_szolgaltatas_szerviz_modul_f9/szervizhivas_letrehozasa.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/12 21:56 (külső szerkesztés)