SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Kezdő lépések

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

I n, hogy kezdődjön meg a munka a szolgáltatást modullal pontosan, meg kell állítania a szolgáltatási szerződés sablonok és meghatározza, hogy egy ügyfél berendezések kártya automatikusan létrejön.

Szolgáltatási szerződések

A rendszer három alapértelmezett szolgáltatási szerződés sablonok: bronz, ezüst és arany. Tudod újabbakat lehet felvenni, hogy meghatározza a különböző ellátást, a várható válaszidőt és a lejárati dátumot. Ábra 9-1 mutatja az arany szolgáltatási szerződés típusa, amely teljes lefedettséget ideértve az alkatrészeket és munkaügyi, valamint a szolgáltatás munkaszüneti napokon

Ábra 9-1: Arany Szerződés sablon

Ügyfelek, hogy a jogosultak szolgáltatást a compan y kell rendelni a szerződést. Használhatja az egyik sablon alapjául, vagy hozza létre a semmiből. Rendelni szolgáltatási szerződések az ügyfelek menni szolgáltatás → szervizszerződések.

Mint korábban említettük, az SAP Business One már három servi ce, és ez határozza meg a szolgáltatási szerződést. Ábra azt mutatja, -9-2 meglévő szolgáltatási szerződés az ügyfél számára, és a különböző típusú szolgáltatások. A szerződés a jogosult lehet korlátozni, amelyek meghatározott sorszámát vagy elem csoportok, vagy ha a szerződés típusa ügyfél, nem vonatkoznak korlátozások.

Ábra 9-2: Szolgáltatási Szerződés típusok

Szolgáltatási szerződés típusa emlékeztetőt. Bár meg alapértelmezett szerződés típusa, minden olyan pontján, Tim lehet frissíteni ezen a területen. Ha megváltoztatja a szerződés típusát sorszámmal lát el, pont csoportok, például a sorszámát kell hagyni, és akkor ki kell választani elem csoportok. Egy figyelmeztetés jelenik meg a változás előtt alkalmazzák.

Beállítása az automatikus létrehozását vevő berendezésének kártyák

Ha a szolgáltatásnyújtás a különleges egységek adtak el, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás típusa sorszámát. Ebben az esetben a fogyasztó berendezések kártya (CEC) meg kell teremteni e sorszámát. Ha úgy dönt, hogy az SAP Business One automatikusan létrehoz egy CEC, ha eladja a ser IAL számot keresztül a szállítás vagy egy A / R számla. Ahhoz, hogy ez történik, az egyik az attribútumok a sorszámot kell egy egyedi értéket tételenként. Ugrás Adminisztráció → rendszer inicializálása → Általános beállítások → Készlet lapfülre → tételek allapon. Az egyedi sorszámmal lát el a területen, válasszon egyet a három jellemző, és ellenőrizze az Auto. Készítsen Ügyfél berendezés Card mezőben.

Tovább automatizálni a folyamatot, kapcsolatot a jótállási sablon az elem törzsadatok, általános fül. Ez az egyik a szolgáltatási szerződés sablonokat, hogy létezik a rendszerben. Miután szállít egy bizonyos sorszám, mind a CEC és a szolgáltatási szerződés automatikusan létrejön az ügyfél számára.

sap_business_one_a_szolgaltatas_szerviz_modul_f9/kezdo_lepesek.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/12 21:52 (külső szerkesztés)