SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Költségszámítás

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Az Egyesült Államokban, költség-elszámolási használják nyomon követni a különböző költségeket és a nyereséget központok üzlet. Használata költség-elszámolási, nyomon követheti részlegek, osztályok, vagy különböző földrajzi helyek, mintha különálló egységek. Tudod mennyit kiadások, illetve bevételek előállítása különböző üzleti célokra. Európában és más a világ, szegmentált ábrái beszámoló nem tekinthető általánosan elfogadott számviteli gyakorlat (GAAP); költségelszámolási az elterjedt módszer.

Az SAP Business One költségelszámolási funkciót, akkor létre profit centerek szinte bármilyen célra megy a főmenübe → Pénzügy → Költségelszámolás → Profit Centers.

Profit center meghatározása. A profit központ a cég egység vagy részleg, amely elvégzi a konkrét üzleti funkciót. Például egy adott cég egységet lehet felelős a termék gyártási folyamatának vagy egy szolgáltatás. Használhatja a profit center funkció határozza meg a profit centerek, hogy létezik a cég. Mindazonáltal figyelembe szegmentáció gyakran ugyanazt a célt szolgálja, és lehetővé teszi, hogy elemezze a nyereség és a költségek az üzleti egység ugyanúgy. Mivel az általános elfogadásának figyelembe szegmentáció, ez a funkció csak ritkán használják az amerikai cégek.

Ahhoz, hogy használni költségelszámolási, határozná meg az egyes költséghelyek vagy szervezeti egységek a cég a profit centerek. Ezután hozzá bevételi és kiadási elszámolást a nyereség központok úgy, hogy minden vonatkozó adatokat a profit center is automatikusan frissülnek az összes megkötött ügyletekre vonatkozóan a kérelmet. A költségek között kerül felosztásra profit centerek segítségével információ, amit meg egy elosztási szabály (erről a következő részben). Ez azt jelenti, hogy valamennyi felmerülő költséget felosztani a profit centerek alapján meghatározott elosztási szabályt. Ha úgy dönt, hogy milyen módon osztják költségeket már nem tükrözi azt, ahogy a cég működik, akkor egyszerűen változtatni az elosztási szabály szerint szükséges.

Költségelszámolási lehet nyomon követni és elosztására közös költség, illetve bevétel. Minden cég mindig vannak költségei, és néha még bevételeket, hogy nem lehet hozzárendelni egy konkrét üzleti tevékenység. Ezek közé tartozik adminisztrációs költségek, hirdetési költségek, és a finanszírozási költségeket. Ezeket a közvetett költségeket (és közvetett bevételeket) elterjedésének több felhasználó üzleti tevékenységben elosztási szabályokat.

Hogy vannak a terjesztésre vonatkozó szabályok használt?

A terjesztési szabály kiosztásához alkalmazott közvetlen és közvetett költségeinek és bevételeinek egy vagy több profit centerek. Következésképpen, az egyes elosztási szabályt tartalmaz információkat költségeinek részét vagy a bevételek kell fordítani az egyes profit center.

Terjeszteni a közvetett költségeket a bérleti díj, például, akkor meg mekkora részét a teljes bérelt terület egy adott profit center használ. Egy másik alternatíva lehet lefoglalni megadásával a foglalkoztatottak száma tartozó profit center százalékában a teljes létszám a cégnél.

Használhatja a forgalmazási szabályt különböző költségelemeket. Ha például, egy tároló használ 1500 négyzetméter a teljes bérelt alapterület 2000 négyzetméter, miközben egy másik felhasználási mindössze 500 négyzetméter, a terjesztés során felmerült költségek a bérleti és professzionális takarítás arányosan a két tárolja az ennek alapján információkat. Ennek elérése érdekében, rendeljen hozzá a terjesztésre vonatkozó szabályok, hogy a megfelelő ráfordítás számlák és a bevételi számlák.

Ha az arány közötti profit centerek változik, vagy ha kell hozzáadni vagy eltávolítani a profit center az értékesítési szabály, hogy a tényleges Kezdő dátum meghatározása több példányban ugyanazt a forgalmazási szabályt. Így Ön folyamatosan történelmi elosztását bevételeket és költségeket, de be új szabályok bejelentésére határidős ügyletekre.

Hozzáférni a költségelszámolási szabályok elosztási funkció, menjen a főmenübe → Pénzügy → Költségelszámolás → megosztása.

sap_business_one_a_penzugyi_fokonyvi_konyveles_alapjai_f3/koltsegszamitas.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/08 21:17 (külső szerkesztés)