SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Belső egyeztetés

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

A belső megbékélés olyan mechanizmus, amely a háttérben fut, az SAP Business One, és automatikusan elvégezni a dokumentumokat, de a felhasználók is folytathat, a belső megbékélés

Audit Trail. Használja a Check Regisztráljon jelentés tartani az ellenőrzési nyomvonal is ellenőrizze számok kerültek felhasználásra. Tovább a banki → banki jelentések → Check Regisztráció jelentése

kézzel. Lehet, hogy csoda, hogy mennyire kritikus a belső megbékélés, hogy a futó a cég. Nos, a válasz az, hogy a belső megbékélés abszolút fontos! Lényegében a belső megbékélés mérkőzések tartozások és követelések azonos főkönyvi számla vagy üzleti partner. Például egy számla, amely illeszkedik a fizetés, vagy hitel, vagy a fizetési illeszkedik a betét. Ha nem belső megbékélés végezte el az SAP Business One, a számlák is nyitva marad, akkor is, ha kifizették volna azokat. Képzeld el, hogy a számlát nyitottak maradnak után ők fizetik. Nem lennél képes megcsinálni gyűjtemények a vevők, szállítók fizetnek és így tovább.

Az SAP Business One, amikor alkalmazza a dokumentumot egy másik dokumentum, és a kiküldetés történik a főkönyvi, belső megbékélés rendszerint történik, és akkor nem kell semmit tovább. Néhány esetben Önnek kell befejezni a folyamatot végzett kézi megbékélést. Manuális egyeztetés szükséges az alábbi esetekben:

  • A fizetési előleg, ha a számla után lett létrehozva a fizetési → írásakor le kerekítési vagy felett / alatt fizetési különbségek
  • A mérkőzés ügyletek egy üzleti partner, amely egyszerre az ügyfél és az eladó → Ahhoz, hogy javításokat a korábban egyeztetett tranzakciók

To belsőleg összeegyeztetni a főkönyvi számla, menjen a Financials → belső egyeztetések → Megbékélés és válassza ki a számla.

Hozzáférést a belső megbékélés egy üzleti partner megy üzleti partnerek → belső megbékélés → megbékélés. Válassza ki az üzleti partner, majd kattintson a Reconcile. Ha az ügyfelek, melyek szintén eladók, ellenőrizze a Multi BP mezőbe, és válassza ki a master rekordokat. Azt is hozzáférjen a belső megbékélés üzleti partnert, ha megnyitjuk az üzleti partner fizetési mérleg, és válassza ki a belső megbékélés gombot.

A belső megbékélést támogatja kedvezmény kiszámításához, árfolyam-különbségek, és a felett / alatt fizetési forgatókönyvek, ha összeegyeztetni egyszeri kifizetés egy vagy több számlát.

Megbékélés nyomvonalat. Egyszerűen jobb klikk az egérrel minden olyan dokumentum ablakban, és válassza Alkalmazott tranzakciók. Ez megmutatja az összes olyan ügyletre, egyeztetni az aktuális dokumentumot.

Ábra 3-11: belső megbékélés ablakban

sap_business_one_a_penzugyi_fokonyvi_konyveles_alapjai_f3/belso_egyeztetes.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/08 21:11 (külső szerkesztés)