SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Adatok karbantartása

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

A különböző feladatok tartoznak kategóriájába nyilvántartást vezet, ideértve a hátrameneti ügyleteket, szerkesztés főkönyvi számlák, és szerkesztési 1099s. Ez a rész ezeket a karbantartási top ic-k.

Tolatás tranzakciók

Ha szükség van, hogy fordított a tranzakciót, amely már kiküldött a főkönyvi segítségével Naplókönyvelés ablak, vagy a Journal Utalvány ablak, az SAP Business One az Ön számára három lehetőség közül választhat:

Tovább a Főmenü → Pénzügy → naplóbejegyzés, és hozzon létre egy korrekciós naplóbejegyzés Fuss a tranzakció Journal jelentése, és megnyitja a megfelelő naplóbejegyzést, majd kattintson a Mégse

Futtassa a tranzakció Journal jelentése, és megnyitja a megfelelő naplóbejegyzést, majd ellenőrizze a Reverse mezőbe és kattintson a Frissítés (lásd az ábrát 3-7)

Automatikus megfordítása manuális naplókönyvelések általában létre fordul elő első napján a következő hónap. A listát a manuális naplókönyvelések tervezett megfordulása, menj a főmenübe → Pénzügy → penziós műveletei során. Ne feledjük, hogy ez a lehetőség elsősorban alatt havi és év végi zárások.

Ábra 3-7: automatikus megfordítására manuális naplókönyvelések

Szerkesztése főkönyvi számlák

A szokásos üzletmenet során, akkor lehet, hogy beállítsa a számlakeret időről időre. A Szerkesztés számlatükör ablak, tudod, hogy módosítja a számlatükröt, új fiókokat is létrehozhat, átrendezheti csoportosulások, és a változás és a meglévők módosítása számlák.

Beállítási ötlet: A fordított ügylet vagy feltölti negatív összegek ugyanazon az oldalon, illetve postai úton ad EBIT fordított hitel és a hitel vissza a csoportos beszedési megbízás. Annak megállapításához, a fordított módszer, menjen a főmenübe → Adminisztráció → rendszer inicializálása → Cégadatok → Basic inicializálás fülre.

Hogy megjelenjen a Szerkesztés számlatükör ablak, menjen a főmenübe → Pénzügy → Edit számlatükör, vagy Adminisztráció → Setup → Pénzügy → Edit számlatükröt.

Létrehozása kódok halmaza újonnan létrehozott számlák egy közös feladat, amikor új fiókok. A számla kód generátor egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy hozzá kódokat az újonnan létrehozott fiókot szegmensekben a kattintson a gombra. Ezen felül, akkor szúrjunk be egy új főkönyvi számla számos különböző szegmensek figyelembe (pl. osztályok) egyszerre. Ha szeretnénk elérni az azonosító kód generátor, válasszuk Financials → számlakód Generator.

A módosítások ellenőrzésével adatok: Audit Trail

Ha változás történik egy dokumentum, törzsadatok rögzítésére, vagy a beállítás elemet, az ellenőrzési nyomvonal jön létre. Ha meg akarjuk tekinteni ezeket a változtatásokat, majd válasszuk az /Eszközök → Változásnapló az SAP Business One menüsor megjelenítéséhez Change Log ablak listákat változások, beleértve uding felhasználó, dátum és az idő, hogy a történtek, hogy az adott dokumentum vagy master rekord. Ezután kattintson a bejegyzést, hogy a változás, ami történt. Ha több változás, tartsuk lenyomva a Ctrl billentyűt, és kattintsunk a két vagy több sort, majd kattintson a

Megjelenítés Különbségek a jobb alsó a Change Log ablakban, hogy mi változott között ismétléseket a dokumentumot.

sap_business_one_a_penzugyi_fokonyvi_konyveles_alapjai_f3/adatok_karbantartasa.txt · Utolsó módosítás: 2011/02/08 20:16 (külső szerkesztés)