SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

A pénzügyi-főkönyvi könyvelés alapjai

:-(( Sajnos az oldal még nincs meg ))-:

Ne bánkódjon, inkább szavazzon erre az oldalra és ez lesz a következő leírás amit elkészítünk!

Szavazzon MOST!

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

Erről olvashatsz ebben a fejezetben


Az SAP Business One biztosítja azokat az eszközöket és a jelentéstételi teljesítményét meg kell kezelni a társaság pénzügyeinek hatékony és megfelelően általánosan elfogadott számviteli alapelvek (GAAP). Az SAP Business One hozhat a pénzügyi számla ING egy új fokú automatizálás:

  • Valós idejű, tényleg. Minden alkalommal, amikor hozzá (vagy postai úton) olyan ügylet, a főkönyv frissül. Nem kell batch naplókönyvelések későbbi kiküldetés, kivéve, ha ez az, amit akarok.
  • Automatikus naplóbejegyzések. Talán th e legnagyobb termelékenység növelése az SAP Business One, hogy képes különböző naplóbejegyzések automatikusan jelentősen csökkentve annak szükségességét, hogy naplóbejegyzések vagy korrekciókat kézzel.
  • Drill-down funkció. Az SAP Business One lehetőséget ad, hogy lebontja használja a narancssárga navigációs nyilak, nem csak a főkönyvi, hanem egészen a forrás dokumentumokat a tranzakció másik hatékony munkaerő-és időtakarékos funkciót.
  • Feladat automatizálás. Automatizálható felesleges feladatok segítségével ismétlődő könyvelések és elkerülni kiküldetés hibák segítségével kiküldetés sablonok.
  • adatok integritását. Hogy meggátolják a kiküldetés manuális naplókönyvelések bizonyos fiókok, beállíthatja a bizalmas beszámolót. Ezen túlmenően, jelzések segítségével kezelheti költségeit tájékoztatja Önt, ha költségei elérik a költségvetési küszöböt.
  • Automatikus és manuális megbékélés. Tranzakciók automatikusan egyeztetni lehetővé teszi, hogy időt takaríthat meg, és kap pontos jelentések. Ezen kívül is végez kézi megbékélés lezárja a függő vék vity.
  • Ellenőrzési nyomvonal. Az SAP Business One teljes körű eseménynaplót, amely lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse, aki a módosításokat az összes adat vagy dokumentum-és mikor.
sap_business_one_a_penzugyi_fokonyvi_konyveles_alapjai.txt · Utolsó módosítás: 2011/08/30 12:00 (külső szerkesztés)