SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 
Tartalomjegyzék

Kezdő lépések

A program indításához kattints duplán az Asztalon lévő SAP Business One ikonra és kövesd a 2-1 ábra útmutatásait!

Az SAP Business One indítása, bejelentkezés 

2-1 ábra: Az SAP Business One elindítása, bejelentkezés, a cég kiválasztása

Elsőként a bejelentkező képernyő jelenik meg, ahol a felhasználó neved és a jelszavad kell megadnod.

Amennyiben egy másik vállalat adatbázisába szeretnél belépni akkor az ablak jobb alsó sarkában, a Cég Kiválasztása gombra kell kattintanod.

Néhány cégnél előfordul, hogy külön SAP Business One-ban vállalati adatbázisban tartják nyilván az egyes osztályok, alegységek, csoportok vagy üzleti tevékenységek adatait.

Az első alkalommal amikor bejelentkezel, lehet, hogy ki kell választanod az adatbázis szervert is, ha így van, kérj segítséget a rendszergazdától vagy a bevezetést végző konzulenstől.

A felhasználói nevet és a jelszót minden esetben meg kell adni ahhoz, hogy bejelentkezhess a rendszerbe. A bejelentkezett felhasználó adatai minden új adat rögzítésénél vagy a meglévők módosításánál rögzítésre kerül, így később visszakereshető hogy ki végezte az adott műveletet.

Az SAP Business One telepítésekor egy feltöltött, beparaméterezett demo adatbázis (OEC) is telepítésre kerül. Ez a demo vállalat lehetőséget nyújt a gyakorlásra, az ismeretek tesztelésére és az új lehetőségek, módszerek felfedezésére.

A demo cég legújabb verziója letölthető az SAP Business One ügyfél portálról. Ehhez részletes útmutatást később, az „Így találhatsz választ kérdéseidre” fejezetben, kapsz majd. Ha sikeresen bejelentkeztél, kezdődhet a tanulás!

ismerkedes_az_sap_business_one_nal_f2/kezdo_lepesek.txt · Utolsó módosítás: 2011/01/28 20:06 (külső szerkesztés)