SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Így találod meg, amit keresel

Hogyan találjuk meg amit keresünk

Az SAP Busines One széleskörű támogatást nyújt a különböző elemek keresésében (eladási vagy beszerzési dokumentum, üzleti partner vagy cikk törzsadat). A két fö eljárást az alábbiakban ismerhetjük meg.

Üzleti partner vagy cikk törzsadat keresés

Az SAP Business One nagy mértékben leegyszerűsíti a üzleti partnerek vagy cikkek információinak az elérését az eladási és beszerzési dokumentumokban. A szállító vagy vásárló melletti kis ikonra kattintva könnyen kereshetünk az összes releváns bejegyzésben.

Ha nem vagyunk biztosak, hogy milyen karakterrel kezdődik az adott partner vagy cikkszám, de tudjuk, milyen karaktereket tartalmaz, akkor használhatjuk a * (csillag) karaktert a hiányzó részek helyettesítésére, így minden olyan elem feljön a listába, ami tartalmazza azt a részt, amiben biztosak vagyunk, ebből a listából már könnyedén kiválaszthatjuk az általunk keresett elemet.

2-9 ábra: Hogyan keressük meg a vevőket és a termékeket vevői rendelés esetén

Az eszköztár nyilainak használata dokumentum kereséshez

Egy másik egyszerű eljárás a dokumentumok, vagy törzsadatok közötti kereséshez az eszköztárban található nyilak használata. Ezen nyilakkal gyorsan végig pörgethetjük az összes releváns dokumentumot vagy törzsadatot. A nyilak jelentése, balról jobbra, első bejegyzés, előző bejegyzés, következő bejegyzés, utolsó bejegyzés. 2-10 Az eszköztár nyilainak használata

A továbbiakban gépi fordítású szöveg olvasható

ismerkedes_az_sap_business_one_nal_f2/igy_talalod_meg_amit_keresel.txt · Utolsó módosítás: 2012/07/23 11:04 szerkesztette: wmate