SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Ismerkedés az SAP Business One-nal

Erről olvashatsz a fejezetben


Egy új szoftver alkalmazással való ismerkedés olyan, mint amikor megpróbálsz eligazodni egy olyan városban, ahol még sosem jártál. New York City-ben például, ha egyszer már átlátod a számozott utcák és sugárutak rendszerét, akkor elég gyorsan rátalálsz bármelyik címre.

Párizsban azt kell tudnod, hogy a kerületek az óramutató mozgását követve sorakoznak egymás után, és könnyen találsz utcai térképet, amely elvezet a legközelebbi metróállomáshoz.

De egy város feltérképezése csak a kezdet. Egy kellemes nap a városban számos hely meglátogatását jelenti, utazást egyik helyről a másikra: reggeli a hotelban, napközben múzeum, este pedig nightclub.

Ebben a fejezetben segítünk Neked megtalálni a főbb irányokat, hogy tudd, mit tegyél, amikor az SAP Business One képernyőjét látod. Az SAP Business One alkalmazással való megismerkedés azt jelenti, hogy megérted hol tarthatod karban az egyik-másik információt és milyen módon dolgozza fel a rendszer üzleti folyamatok során keletkező adatokat.

Az olyan funkciók, mint az adat lefúrás, a Húzd és Nézd, az egy időben több ablak megnyitásának lehetősége és az egymásra épülő dokumentumok létrehozása azt eredményezik, hogy valós időben nyerhetsz betekintést a vállalat működésébe.

Biztosak vagyunk abban, hogy rövid betanulás után teljes mélységében ki tudod majd használni az SAP Business One nyújtotta lehetőségeket a lényegre törő navigáció és a könnyen kiismerhető egységes elrendezésnek köszönhetően. És mire észbe kapsz, már otthonosan mozogsz az új környezetben!

ismerkedes_az_sap_business_one_nal.txt · Utolsó módosítás: 2011/08/30 12:00 (külső szerkesztés)