SAP Business One ...START!
Az oldalt az OnLiveIT az SAP Business One információs portál tulajdonosa gondozza.
 

Egyedi megközelítés

Bár számos automatizálásra koncentráló üzleti szoftvert találunk,a legtöbb csak egy területre terjed ki, mint pédául a számlázás vagy a CRM, és csak részfolyamatokat lát el. Az egyes részfeladatok összekapcsolása megoldatlan marad. Az SAP szinte teljesen egyedi megoldásával választ ad erre a problémára. Az a kérdés, hogy ezek a folyamatok hogyan kapcsolódnak egyéb alapvető üzelti folyamatokhoz megválaszolatlan marad. Az SAP Business One képes megválaszolni ezt a kérdést is.  

Az integrált megoldás

Az SAP Business One képes önállóan ellátni az üzleti folyamat irányítását és automatizálni azt. Értékesítés, beszerzés, pénzügyi és az ezeket kiszolgáló tevékenységek mind támogatottak és atomatizáltak a SAP Business One-ban. A tevékenységek automatizálásának minden lépése összehangolt. Jó példa erre ahogyan a vevői megrendelés érintve a főkönyvi könyvelést eljut a gyártásig, amelyhez szükséges alapanyag a raktárból kiadásra kerül. Az SAP Business One-nal megszűnnek a cégek történelméből fakadó kényszerpályák.  

Jól megtervezett üzleti folyamatok

A széleskörű lehetőségeket nyújtó SAP Business One segítségével leegyszerűsíti és automatizálja a teljes üzleti folyamatot elejétől a végéig, beleértve a CRM, számviteli, raktár menedzsment, és a gyártás területét. Azonban, ha fontos üzleti esemény következik be, automatikusan reagálhat a rendszer arra szükség esetén. Ez az egyedi irányítási módszer növeli a termelékenységet, azáltal, hogy csökkenti az információs túlterheltséget és a nem megfelelő intézkedések számát, ugyanakkor megengedi a felhasználók beavatkozását az automatizált folyamatba, amikor szükséges.  

Azonnali hozzáférés az információhoz

Az SAP Business One egyedi módon összehangolt adattárolása lehetővé teszi, hogy egy-két kattintással összetett kimutatásokat és lényegre törő jelentéseket hozzon létre. Mivel az SAP Business One gyakorlatilag valós időben dolgozik, a változások azonnal, késedelem nélkül bekerülnek nyilvántartásokba. Amikor csak szükség van rá, azonnal információt kaphat a cég állapotáról, számos különböző jelentés változat, a Microsoft Office alkalmazások, mobil eszközök és a Crystal Reports segítségével.  

Testre szabható és rugalmas

Az SAP Business One-t úgy tervezték, hogy könnyen konfigurálható, integrálható és továbbfejleszthető legyen. A Microsoft Office-szal való együttműködésen keresztül, az SAP Business One összekapcsolja az ügyviteli és irodai alkalmazásokat. Az SAP globális, minősített megoldásszállító partnerei segítségével az SAP Business One képes a speciális helyi vagy iparági elvárásoknak is megfelelni. Az SAP Business One alkalmazkodó képessége azt jelenti, hogy képes együtt nőni a céggel és igazodni a változó elvárásokhoz.  

Kifejezetten a kis-és középvállalatok igényeire szabva

Az SAP Business One egy új generációs vállalat irányítási szoftver, amelyet kimondottan az olyan kis-és közepes vállalatok számára alakítottak ki, mint a Tiéd is. Megtalálható benne az SAP több, mint 30 éves múltjának és több mint 12 millió felhasználójának kiszolgálása során szerzett tapasztalata. Az SAP, mint világelső az üzleti szoftverek területén, elkötelezetten szolgálja az Ön jelen és jövőbeli üzleti érdekeit átfogó vállalatirányítási rendszerével. Az SAP egyik legfontosabb feladata, hogy globális hálózatával és SAP Business One partnereivel karöltve támogasson Téged a zökkenőmentes munkavégzésben.

az_sap_business_one_bemutatasa_f1/egyedi_megkozelites.txt · Utolsó módosítás: 2011/03/16 16:34 (külső szerkesztés)